SYDAFRIKA

HELE VERDEN SAMLET ÉT STED

Luksusrejser til Sydafrika

Sydafrika indeholder alt og mere til! Nationen byder på 11 forskellige sprog og et væld af muligheder, lige fra spektakulære Cape Town og de smukke vinmarker i Paarl og Stellenbosch til utrolige Garden Route og glitrende Sun City Resort

Luksusrejse til Sydafrika

Hele verden samlet ét sted! Sydafrika byder på det bedste af Afrika! storslåede naturområder, storbyer som Cape Town, vidunderlige kystlandskaber, hvor pingviner og sæler omgås med hyggelige fiskerlejer. Forbered dig på et land med oceaner af muligheder, hvor vores job er at udpege det helt rigtige til jer!

Vi har selv været i Sydafrika flere gange igennem vores mere end 40 års erfaring i rejsebranchen. Vi har et meget tæt og langvarigt forhold med flere hoteller, lodges og vores lokale guider. Tag på safari i de dyrerige savanner, nyd en badeferie, spil golf på de bedste golfbaner, vinture, utrolig natur og fantastiske kulinariske rejser. Vi er eksperterne og vores luksusrejser til Sydafrika skræddersyes til dine behov, ønsker samt budget.

Fortryllende Sydafrika

Luksusrejser til Sydafrika

Der er stadig mørkt udenfor, da du stiger op i firehjulstrækkeren hvorpå du skal bevæge dig ud i den dyrerige savanne. Om ikke så længe stiger solen over horisonten og tydeliggører langsomt det naturskønne landskab du befinder dig i. Fuglekvidderen tilintetgører nattens stilhed og de vilde dyr forbereder sig på endnu en dag. Lydløst triller I igennem morgenlyset, lydene er intense og I ved langsomt at noget er på færde. Guiden får øje på noget stor som bevæger sig og bilen stopper. Det går op for jer hvad han har set… Sydafrika er fuld af overraskelser!

Cape eventyr

Luksusrejse til Sydafrika

Cape Town byder på alt hvad du kunne forestille dig. Storbyen er beliggende mellem havet og det karakteristiske taffelbjerg og byder på en kosmopolitisk bykultur samt spændende seværdigheder. Med vores kendskab til Cape Town kan vi afsløre mange af byens spændende attraktioner som belligende udenfor bygrænsen.

Verdens bedste vinområder, historiske byer, storslåede kystscenerier med hvaler og pingviner samt vandreture i maleriske landskaber venter på at blive opdaget på din rejse til Sydafrika!

Safari

Luksusrejser til Sydafrika - Eksklusiv rejse til Sydafrika

Tag på safari i Cape regionen! Maleriske naturområder omgivet af savannens rige dyreliv. Bo på et af vore udvalgte lodges i midt i Sydafrikas utæmmede natur hvor der vil vente jer de mest spektakulære safarioplevelser. De er her alle sammen, The Big Five! Elefanter, næsehorn, løver, leoparder og bøfler og mange flere.

Vinlandet er det smukkeste landskab i Sydafrika

Luksusrejser til Sydafrika - Eksklusiv rejse til Sydafrika

Med sine lave bjerge, grønne dale, vidtstrakte vinmarker og blomstrende frugtplantager er Vinlandet et af de smukkeste landskaber i Sydafrika. Dette er en drømmerejse for enhver! Forbered dig på ren luksus og skræddersyet vinturer.

Vi anbefaler vinsmagning på Groot Constantia, Cape Point Vineyard, Cape Point Peninsula samt overnatning på Delaire Graff Estate i Stellenbosch & Richard Bransons Mont Rochelle i Franschoek inklusiv solnedgang på Camps Bay med middag på Blues Restaurant.

FLORA & FAUNA, BJERGE & PRÆRIER

Luksusrejser til Sydafrika - Eksklusiv rejse til Sydafrika

På vores luksusrejser til Sydafrika kan du bl.a. opleve dette utrolige naturreservat. Fynbos er udbredt i den sydvestlige del af Kapprovinsen, Sydafrika. Det domineres af meterhøje stedsegrønne buske, løg- og knoldplanter samt græslignende planter i familien Restionaceae. Mangfoldigheden af fynbos planter er ekstremt høj, mere end 9.000 arter og over 6.200 af dem er endemiske, dvs. at det kun er udbredt inden for et mindre eller afgrænset område.

Naturreservatet byder på mere end planteliv såsom zebraer, antiloper, det enestående fugleliv, hvalsafari, fiskeri, vandreture, ridning og meget mere.

I Mandela’s fodspor

Luksusrejse til Sydafrika - Eksklusiv rejse til Sydafrika

Mandela var manden som samlede det komplekse Sydafrika til én nation. Vi følger hans fodspor, helt fra begyndelsen til hans tid som Sydafrika’s præsident. Forbered dig bl.a. på en færgetur til Robben island hvor vi vil besøge Mandela’s celle.

GOLF I WESTERN CAPE

Luksusrejser til Sydafrika - Eksklusiv rejse til Sydafrika

Turen går igennem det smukke landskab ved Garden Route. Her vil du finde baner som Pinnacle Point (Mossel Bay), det fantastiske Fancourt og Plettenberg Bay.

Best in Life booker det hele for dig og hvis du ikke ønsker at bringe dine køller til Sydafrika, lejer vi dine køller for dig!

Vi har også stort kendskab til følgende enestående golfbaner i Cape Town – som findes inden for en radius på 45 minutter af byens centrum Royal Cape, Steenberg, Arabella, Erinvale, Westlake, Pearl Valley, Milnerton og Stellenbosch.

CAPE TOWN – HOVEDSTADEN FOR KULINARISKE OPLEVELSER

Luksusrejser til Sydafrika - Eksklusiv rejse til Sydafrika

Kombiner luksusrejser til Sydafrika med den kulinariske hovedstad Cape Town. Her finder du en stor håndfuld af de bedste restauranter i verden. Spis med din familie eller venner på de fineste steder. Oplev bl.a. Cape Malay Cooking Classes – her vil du lære at forberede 4 traditionelle Cape Malay retter. Et must for en mad elsker! Et Besøg til The Old Biscuit Mill i Woodstock er også et must på din kulinariske rejse. Det er et utroligt madmarked og et højdepunkt på din rejse til Cape Town.

LUKSUSREJSER TIL SYDAFRIKA

FACTS

Flyvetid | 15t inkl. mellemlanding

Anbefalet periode | Hele året, afhænger af den valgte destination

Tidsforskel | +0t (sommer) og +1t (vinter)

EKSKLUSIV REJSE TIL SYDAFRIKA’S HOVEDSTAD, CAPE TOWN

Luksusrejser til Sydafrika - Cape Town - kulinarisk rejse - golfrejse - Eksklusiv rejse til Sydafrika

Shopping i skyggen af bjerge

En luksusrejse er intet uden gode shopping muligheder. Cape Town er kommet langt siden de lokale boder og butikker som ikke interesseret den shoppe glade turist. Nu har de internationale butikker fundet sin vej ind på markedet i Cape Town. Du vil finde de samme butikker som du finder i London, New York og Paris men med en langt venligere prisfastsættelse end i Europa og USA.

V&A Waterfront i Cape Town er bla. der du finder en lang række af de spændende detailbutikker. Fra kendte internationale mærker til lækre lokale butikker. Besøg dette shoppe mekka og oplev hvorfor det tiltrækker flere besøgende end nogen anden destination i Sydafrika.

Kunst & Musik – Oplev en regnbue af mangfoldighed

Oplev den sydafrikanske jazz musiker og komponist Mac McKenzie som bla. var involveret i det indflydelsesrige sorte rockband fra 80’erne og 90’erne kaldt The Genuines.

Oplev en verden af kunst

Cape Town byder på skjulte skatte som du kan opdage med den rigtige rådgivning. Vi hjælper dig med at finde den unikke kunst som byen byder på – det vil gøre din interesse for kunst endnu større!

Kultur og kunst på Sydafrika’s galleri i Cape Town

Sydafrika’s førende kunstmuseum består af utrolige samlinger af sydafrikansk, britisk, fransk og hollandsk kunst. Museet vil give dig et indblik i den utrolige kunst som dette land byder på.

Besøg Bertram’s Hus i Cape Town

Huset er bygget i georgiansk stil som privat bolig men Iziko’s hus blev grundigt renoveret og forvandlet til et museum i 1984. Det er indrettet til at repræsentere en engelsk familie i begyndelse af 1800-tallet.

Museet viser alle aspekter af mennesket, kultur, historie og levestandard. Det er et af de mest interessante seværdigheder i Cape Town.

D

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Sydafrika! Det er et spændende land, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vores kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!