BORNEO

ET TROPISK PARADIS

Luksusrejse til Borneo | Rejse til Borneo | tropisk paradis

Luksusrejser til Borneo byder på eventyr! Det er verdens tredje største ø og byder på et tropisk paradis med en variation af natur, kultur og landskaber, der vil overvælde selv den mest erfarne rejsende. Her kan du stadig finde uberørte områder samt sjældne dyrarter. Vi har efter flere besøg i regnskoven samt de omkringliggende øer og storbyer udvalgt de mest eventyrlige steder med de mest charmerende resorts Borneo byder på.

unique

Eventyrlige Borneo

Navnet Borneo smager af eventyr og det får du også i rigelige mængder. Øen byder på alt fra regnskove med næseaber, orangutanger, elefanter, krokodiller, sydøstasiens højeste bjerg til efterkommere af de frygtede hovedjægere.

De lange, hvide sandstrande indbyder til fantastiske vandsportsaktiviteter og ren afslapning. Er du interesseret i at bevæge dig under havoverfladen vil du finde nogle af verdens smukkeste koralrev. Det vrimler med havskildpadder, djævlerokker, hammerhajer og store stimer af fisk i alle regnbuens farver.

Drømmerejsen er individuel

Luksusrejser til Borneo

Dybt inde i Borneos jungle bor du på det sublime Borneo Rainforest Lodge. Her vandrer du på udspændte hængebroer højt oppe under regnskovens trækroner. Du sejler langs smalle floder hvor næseaberne svinger sig i træerne og krokodillerne lurer i vandoverfladen. Måske er du heldig at møde en flok vilde elefanter og se flyvende næsehornsfugle. Derefter oplever du de mest utrolige maritime omgivelser på en af Borneo’s mange øer. Du vil opleve havskildpadder, når de i ly af mørket kommer op på stranden for at lægge æg samt snorkle i et af verdens smukkeste koralrev.

Vi har de mest eventyrlige rejseprogrammer til dig som vil opleve Borneo på den rigtige måde.

Den ultimative Borneo tur

Luksusrejse til Borneo | Rejse til Borneo | tropisk paradis

Luksusrejser til Borneo er meget individuel, men her er lidt inspiration: Jeres rejse vil starte med to overnatninger i det nordlige Borneo, hovedstaden Kota Kinabalu på det luksuriøse hotel Le Royal Meridien. Her vil I bl.a. besøge Rungus-folket i regnskoven, som er efterkommerne af de frygtede hovedjægere. Derefter flyver I tværs over det nordlige Borneo ind i hel anden verden, nemlig junglen, hvor I vil opholde jer på det anerkendte Borneo Rainforest Lodge. Et par dage senere går turen til Sukau hvor opholdet vil være på Sukau Rainforest Lodge. I junglen vil I vandre ad udspændte hængebroer, sejle langs de smalle floder i en af verdens største og ældste regnskove, tage på dags- og natteudflugter. I vil opleve næseaber svinge sig i træerne og krokodiller der lurer lige under vandoverfladen. Tager I et kig op i træerne vil orangutangerne nedstirre jer og næsehornsfuglene kan ses ude i horisonten. På en heldig dag oplever I en flok vilde elefanter krydse den flod I netop sejler på.

Lankayan Island

Efter I er blevet mætte af den eventyrlige og utrolige jungle går turen ud til vores yndlings ø, Lankayan Island som ligger 2 timer i en speedbåd fra fastlandet. Her nyder I solen, snorkler på koralrevet, spiser lækker mad og måske tager dykkerlicens. På denne ø vil I også opleve de store havskildpadder, når de i ly af mørket kommer op på stranden for at lægge æg. Desuden vil I med høj sandsynlighed være med til at sætte nyudklækkede skildpadder ud i vandet. Jeres rejse vil slutte af med to-dages luksus ophold i Singapore på Marina Bay Sand inden turen går hjem til Danmark.

Oplev den dybe jungle blandt de lokale 

Luksusrejse til Borneo | Rejse til Borneo | tropisk paradis

Drømmer du også om at besøge lokale stammer dybt inde i junglen? På denne rejse vil du komme helt tæt på hovedjægernes efterkommere i deres indfødte landsby. Du får på tæt hold lov at opleve hvordan man kan leve et liv helt udenfor den moderne verden. Du vil bade og fiske med de lokale i deres floder, deltage på vandreture inde i regnskoven og høre om junglens planter og hvordan disse udnyttes til mad, medicin og meget andet. Det er helt utroligt hvad junglen byder på! Så hvis du er interesseret i et hovedfokus på Borneos forskellige indfødte kulturer, deres dagligdag, kunsthåndværk, junglens egenskaber samt dyreliv er dette turen for dig. Turen vil selvfølgelig afsluttes i maritime omgivelser blandt farvestrålende fisk og rige koralrev.

Luksus ø-hop

Luksusrejser til Borneo | Rejse til Borneo | tropisk paradis

Hungrer du efter maritime omgivelser? Vi har efter flere besøg i Borneo skræddersyet en rejseplan med fokus på luksus, lækker strand, god mad, koralrev og få turister/rolige omgivelser. En af øerne som du vil besøge er den lille ø Lankayan Island. Det er nok den mest eksotiske ø vi personligt har været på. Øen er helt ubeboet og byder et grønt område i det indre samt lækker strand, farvestrålende fisk og koralrev på det ydre. Du bor i de lækreste hytter og har fri mulighed for bare at nyde solen og læse en bog, snorkle, spise lækker mad eller tage på diverse dykkerture arrangeret af hotellet. I vil også besøge dykkerperlen Sipadan Island som uden tvivl er et af verdens bedste steder at dykke. Her har I fri mulighed for at udforske havets hemmeligheder og man må sige, at dem er der mange af! Derudover vil I indlogeres på Gaya Island som er en betydelig større ø end de to andre. Her har I fri mulighed for at vandre gennem mangroveskoven og nyde faciliteterne på øens bedste resort.

LUKSUSREJSER TIL BORNEO

FACTS

Population | 18,6 mio.

Hovedstad | Kota Kinabalu (Sabah) & Kuching (Sarawak)

Sprog | Malaysisk, engelsk og adskillige stammesprog

Valuta | Ringgit (MYR)

D

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Borneo! Det er en spændende destination, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse. Vi assisterer dig med vore detaljerede rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vores kontor på de tidspunkter som passer dig. Drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din rejse til Borneo!

D

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!