KINA

FASCINERENDE KINA

Luksusrejser til Kina

Kina indeholder noget for alle og byder på oceaner af muligheder. Det er både indenfor kultur, historie og en fantastisk natur! Vi har et stort kendskab til Kina og igennem vores erfaring i rejsebranchen har vi arrangeret mange rejser både de traditionelle men også de utraditionelle. Vi vil gerne skræddersy jeres næste rejse til Kina!

Luksusrejse til Kina

Kina er verdens fjerde største land, så den helt rigtige rådgivning og inspiration er meget vigtig for en vellykket rejse. Vi har selv været i Kina af flere omgange og Mads Elmholdt som er medejer i Best in Life har endda gået på kinesisk skole i Beijing. Vi elsker at dele ud af vores erfaringer samt hjælpe vore kunder med vores ekspertise indenfor luksusrejser til Kina.

ET STORT OG SMUKT LAND

Luksusrejser til Kina

Kina byder på alt fra gamle kulturskatte, natursmukke treks og pandaer til et utroligt storbyliv og massere af shopping. Vi har videnen til at hjælpe dig med at opnå din drømmerejse.

FOKUS PÅ AFSLAPNING OG TE

Luksusrejser til Kina - Kina - Eksklusiv rejse til Kina

Luksusrejser til Kina er en fest for sanserne og fuld af unikke oplevelser. Best in Life tilbyder dig en unik 13-dags tur hvor du vil opleve teens hjemland på to unikke destinationer Yunnan og Guizhou. Turen vil fokusere på følgende temaer: Te, kultur, mad og landskab

Beijing og Shanghai

Luksusrejser til Kina - Kina - Eksklusiv rejse til Kina

Udover maleriske naturområder, kulturskatte og smukke landsbyer byder Kina også på to storbyer som indeholder to forskellige billeder af den asiatiske supermagt. På denne rejse vil du opdage fortidens, nutidens og fremtidens Kina. Beijing byder på nutidens Kina mens Shanghai byder på fremtidens Kina. Beijing er noget for sig selv og er fyldt med paladser, smukke konkubiner, utrolig historie i form af tidligere kejsere og maleriske baggyder hvor Shanghai er som taget ud af en fremtidsfilm.

Du kan forberede dig på at besøge attraktioner som Den forbudte by, Sommerpaladset, kanalbyen Zhujiajiao og selvfølgelig Den Kinesiske Mur hvor de seje går op af trapperne, som desuden byder på fantastiske udsigter og smukke omgivelser.

BØRNEVENLIGT EVENTYR I KINA

Luksusrejser til Kina - Kina - Eksklusiv rejse til Kina

Er du klar til at møde ikonet på truede dyrearter, Pandaen? Befinde dig i lavlandsområder omkranset af høje bjerge? Eventyr i Jiuzhaigou naturreservattet som byder på smukke søer, rislende vandløb, brede floder, imponerende vandfald og en malerisk udsigt til sneklædte bjerge? Besøge et mere end 2.000 år gammel dæmnings og flodvandingssystem som er endnu en seværdighed fra UNESCOs verdensarvliste? Besøge Wolong Giang Panda Reserve og møde Leshan, en af verdens største buddhaer som er udhugget i en klippevæg? Så har vi rejsen til dig! Den kan selvfølgelig også tilpasses til jeres ønsker og behov.

Cykeltur ved Yangshuo

Luksusrejser til Kina - Kina - Eksklusiv rejse til Kina

Vi danskere er kendt for at være et cykelland. Vi ved hvor skønt det er at cykle igennem landskaber og opleve. Forestil dig at cykle i Kina i de smukkeste maleriske landskaber! På denne rejse vil du begive dig ad små grusveje i eventyrlige omgivelser af grønne kalkstensbjerge, rismarker og små lokale landsbyer. Du vil besøge små landsbyer hvor landsmændene arbejder i markerne, opleve frugtbare landskaber, smukke floder, Moon Village og meget mere! Du vil opholde dig på vores udvalgte hotel i Yangshuo og bl.a. cykle af små landeveje mod Jiuxian. Kontakt os for denne rejse så tilpasser vi den til jeres behov og ønsker samt budget.

Den kinesiske mur

Den kinesiske mur er en utrolig smuk seværdighed at opleve. Millioner af arbejdere har bygget denne mur og eftersigende skulle 400.000 mand være døde under det hårde slid… Muren skulle anslås til at være mellem 3.600 km. lang til det dobbelte. De fleste steder er muren 7-8 meter høj og cirka 6 meter bred. Muren blev bygget for at holde mongolerne væk fra Kina og i dag afholdes et årligt marathon på muren.

Terracottahæren

Dette er et af de største arkæologiske fund, der nogensiden er gjort. Et besøg til Terrakottahæren vil tage dig med på en rejse tilbage til en anden tid. Qin Shi Huan blev kejser som 13-årig og allerede som 38-årig havde han erobret 12 riger. Han var en brutal tyran og henrettede fjender og venner uden tøven. Museet består af en samling af terrakotta (en slags ler) figurer af krigere og heste i naturlig størrelse fra 210 f.kr.

Leshan Kæmpe Buddha

Leshan er verdens største buddha-figur/statue i sten! Den er utrolige 71 meter høj med 28 meter brede skuldre. I år 713 fik en munk nok af de voldsomme vandmasser fra Minjian, Dadu og Qingyi floderne som gjorde livet trist for lokale fiskere og handelsmænd. Munken fik sat byggeriet i gang og det stod færdigt i år 803. “Bjerget er en buddha, og buddha er et bjerg”

Den Forbudte By

Den Forbudte By består af kinesiske huse i røde farver, smukke porte, hyggelige gårdhaver og massere af historier. Den Forbudte By blev grundlagt af Kejser Yong Le i 1420 og i paladset boede bl.a. et stort antal embedsmænd, tjeneste piger, eunukker, kokke og kejseren samt hans konkubiner. Paladset befinder sig på et stort areal så du kan sagtens bruge mange timer på at udforske Den Forbudte By. Det er en verden for sig selv og en must-see attraktion.

LUKSUSREJSER TIL KINA

FACTS

Flyvetid | Fra 9t – 14t (afhænger af destination)

Anbefalet periode | Hele året, afhænger af den valgte destination

Sprog | Mandarin

Valuta | Yuan

k

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Kina! Det er et spændende land, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vores kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

k

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!