THAILAND

DRØMMEN OM THAILAND

Luksusrejse til Thailand | rejse til Thailand

Thailand er et af Østens store rejsemål og det med god grund. For landet har utrolig meget at tilbyde den rejsende, og oplevelserne er lige så forskelligartede som forventningerne. Landet har gennem tiden holdt sin charmerende ‘Thainess’ intakt og hvor end du rejser vil du altid møde imødekommende, smilende og glade lokale ansigter.

unique

THAILAND ER NOGET FOR ALLE

Hvad kan du ikke opleve på din rejse til Thailand? Du kan bo på nogle af verdens bedste hoteller og nyde shopping i verdensklasse side om side med farverige templer, du kan opleve munke i samme tilværelse, som for flere hundrede år siden. Spis gourmetmad på taget af skyskrabere eller nyd dit utrolige måltid for få penge på natmarkedernes gadekøkkener.

Drømmerejsen er individuel

Luksusrejser til Thailand

Du vild med en slags rejse og din ven er vild med en anden. Vi mennesker er vidt forskellige og det er vores rejser også. Vi har samlet en række spændende, eksotiske og meget varierede rejser til dig. Hvis det ikke rammer din smag, så tager vi bare et møde og skræddersyer rejsen til dit behov og budget. Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Thailand.

Nordthailand

Luksusrejser til Thailand | Rejse til thailand

Også kendt som ‘Rosen i Norden’,

Nordthailand har en uimodståelig charme af Lanna kulturen som stadig er tydelig i den centrale del af den gamle by. Livet er stadig centreret omkring de farverige templer, orangeklædte munke og de storslåede ruinbyer samt uberørte naturområder. Her finder du minoritetsgrupper som stadig lever i små landsbyer inde i bjergene

Kom med på vores rejse og oplev de etniske minoriteter, de mægtige thailandske elefanter i sit eget miljø, templer, den gyldne trekant og selvfølgelig Nordthailands køkken.

Bangkok, Mekong cruise, Luang Prabang og Laos

Luksusrejse til Thailand | Rejse til thailand

Dette er rejsen som vil tage dig gennem den nordøstlige del af Thailand. Du vil krydse grænsen til Laos og langsom cruise den store Mekong flod til ende samt opleve smukke Luang Prabang. Din rejse vil starte i pulserende Bangkok, Chiang Rai & Chiang Khong og vil derfra blot byde på oplevelser for livet i natursmukke Thailand!

2 paradis-øer

Luksusrejser til Thailand | Rejse til thailand

Hungrer du efter maritime omgivelser? Vi har efter flere besøg i Thailand fundet vores 2 yndlings øer, Koh Chang og Koh Kood. Koh Chang er den 2. største ø i Thailand, hvor størstedelen af øen er dækket af tæt regnskov, som let kan holde naturentusiaster beskæftiget i dagevis. Derudover byder øen på de smukkeste maritime omgivelser. Koh Kood er den næststørste ø i marine nationalparken efter Koh Chang, og uden den store grad af turisme! Der er en afslappet atmosfære, og øen er en fornøjelse at udforske både over og under overfladen.

Skjulte perler i Thailand og Malaysia

Luksusrejser til Thailand | Rejse til thailand

Drømmer du også om at opleve de mest betagende øer i Thailand og Malaysia? Vi har skræddersyet en rejse med specielt udvalgte øer som byder på de mest tropiske og maritime omgivelser. Gør dig klar på en kombination af luksus, spektakulære landskaber og det varme azurblå hav. Tag på vores 8-dags udforskning af skjulte paradis-øer kombineret af Thailand og Malaysia.

Kudu Hideaway

Luksusrejser til Thailand | Rejse til thailand

Tag på en romantisk rejse til Thailand! Phuket har stadig et par små tropiske øer som har holdt de oprindelige hvide naturlige strande, svajende palmetræer samt de afslappet naturlige omgivelser. Dit ophold vil være på det nye 5-stjernet Resort Cape Kudu samt det 5-stjernet The Westin Phuket, med en kombination af vores viden og evt. inspirationer til udflugter.

Bangkok & Cha Am

Luksusrejser til Thailand | Rejse til thailand

Kombiner Bangkok & Cha Am og vores inspiration. Tag 2 nætter i pulserende Bangkok på det 5-stjernet hotel: Grand Sukhumvit, nær Siam Square, Sky Train og det pulserende Sukhumvit Road. I Bangkok har vi også arrangeret ´Bangkok, River Cruise´langs Chao Praya floden. Derefter går turen til Cha Am hvor du vil du have 4 nætter på det ny åbnet 5-stjernet Radisson Blu. Lad os skræddersy din næste rejse til Thailand til dine behov samt budget.

LUKSUSREJSER TIL THAILAND

FACTS

Population | 67 mio.

Religion | Buddhisme

Valuta | Baht (THB)

D

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Thailand! Det er en spændende destination, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din rejse til Thailand!

D

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!