EKSKLUSIV BADEFERIE

Hvis du trænger til virkelig at slappe af under den varme sol, så er en eksklusiv badeferie noget for dig.

Best in Life har igennem sine mere end 40 års erfaring udvalgt de skønneste rejsemål for dig der gerne vil på en eksklusiv badeferie. Vores badeferier byder på lækre palmestrande, fantastiske pools, eksklusive resorts, hoteller, koralrev, azurblå hav og kridhvide strande.

Desuden kan badeferier også byde på utrolige oplevelser og seværdigheder, som dykkerture, snorkelture, golfture, nye kulturer, traditionel mad, vandring i bjergene og meget mere. Vi skræddersyer den perfekte badeferie til dig, hvor afslapning, sol og varme samt unikke omgivelser er i fokus.

SEYCHELLERNE

Badeferier

Mahe/Praslin

Du besøger to af Seychellernes 155 drømme øer, som byder på krystalklar, azurblå hav med dertilhørende øde kridhvide strande. I det 18. århundrede blev øerne forvekslet med Paradisets have og med god grund – Du vil, på egen hånd, opleve hvorfor. Opholdet starter på hovedøen Mahé, hvor du vil bo på romantiske Sunset Beach Resort. Derefter går turen til Praslin, hvor du vil nyde tilværelsen på La Reserve. som byder på en vidunderlig atmosfære og en unik restaurant.

Du skal blot svømme 300 meter ud fra strandkanten, for at opleve koralrev og stimer af smukke, farvestrålende fisk. Seychellerne er virkelig paradis.

baros-logo

Eksklusiv Badeferie

Tag på en fantastisk ferie til vores yndlings hotel på Maldiverne – romantiske Baros Maldives. Det er en lille koral ø beliggende i Det Indiske Ocean, kun 25 minutter med speedbåd fra den internationale lufthavn på Maldiverne. Øen er en gennemsigtig lagune omgivet af en solbeskinnet gylden sandstrand, farverigt levende koralrev. Ganske enkelt er Baros Maldives en perfekt ø til en eksklusiv badeferie, som du aldrig vil glemme.

BADEFERIE I DUBAI

Eksklusiv Badeferie

  • Dubai er en unik destination på rigtig mange punkter. Mange kalder Dubai for multi-byen på grund af dets store variation af muligheder. Vi har lavet en unik badeferie til supplement for din rejse i Dubai.

Du vil meget eksklusivt besøge den unikke ø Lebanon Island på The World og transporten vil være en privat yacht t/r. Lebanon Island byder på krystalklar azurblå hav, en kridhvid strand, rolige og meget eksklusive omgivelser. Det er din mulighed for at befinde dig i det ellers lukkede område på The World i Dubai.

Ø-HOP

Badeferie

Øerne Mallorca, Menorca og Ibiza er en gruppe af solbeskinnede øer og samtidig tæt på det spanske fastland. Du vil opleve turkisblåt vand, lækre palmestrande, fantastiske pools, unikke resorts, hoteller og dykker muligheder. Derudover byder Ibiza på et fantastisk natteliv.

Alila Cha Am, Thailand

Badeferier

Dette er absolut et af det hotteste steder langs Den Thailandske Golf. Cha Am er et thailandsk luksus strandresort som byder på forkælelse og luksus på højeste plan. Nyd den elegante indretning af arkitekten, Duangrit Bunnag, slap af på loungesengen på din egen terrasse, gå en tur i den smukke have eller nyd den lækre strand. Trænger du til luksuriøse behandlinger, strækker udbuddet sig fra spa-behandlinger og yoga til thai-massage og tai-chi ved poolkanten.

Hotellet byder også på ekstern luksus i form af champagne picnic på stranden, cykeltur til de gamle templer og pagoder i frodige landskaber, Kong Rama den 6.s gamle sommerpalads, golfbaner og utrolige naturområder. Oplevelser er der nok af!

Alila Cha Am kan ikke sammenlignes med andre resorts i Thailand og det kan den oplevelse man får, heller ikke. Aldrig har et hotel i Thailand været mere spændende og tillokkende!

Lizard Island

Badeferier

Australien byder på tusindvis af fantastiske tropeøer og det er næsten umuligt at vælge, hvilken ø der er den smukkeste, men Lizard Island er en oplagt vinder! Øen er perfekt til både eventyr og afslapning. Snorkling ved de fiskerige koralrev omkring øen er i verdensklasse, og dykningen i området er intet mindre end eventyrligt. Øens tropiske natur giver dig lyst til at udforske og fiskeriet på det nærliggende Ribbon Reef er ligeledes utroligt. Du er naturligvis også velkommen til at finde dit unikke spot, hvor du kan nyde tropesolens varme stråler.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!