MALDIVERNE

ET FERIEPARADIS

Luksusrejser til Maldiverne

Maldiverne byder på afslapning i de smukkeste omgivelser. Hvis du elsker sol, tropiske strande, lunt vand i lagunerne, dykning, snorkling, romantik og selvforkælelse på høj plan så anbefaler vi dig at tage til Maldiverne. Maldiverne er placeret i Det Indiske Ocean og byder på mere end 1.000 koraløer med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Der er typisk kun ét hotel pr. ø og vi kan forsikre dig om at vi kender de bedste hoteller i dette paradis.

Luksusrejse til Maldiverne

 

Uovertruffen luksus, hvide sandstrande og en fantastisk undersøisk verden gør at Maldiverne er et oplagt valg til dig som vil have en unik badeferie. Best in Life har efter mange besøg på Maldiverne fundet de mest romantiske, charmerende og bedste hoteller. Luksusrejser til Maldiverne er en fest for sanserne.

DET MARITIME MALDIVERNE

Luksusrejse til Maldiverne

Det lune vand i lagunerne byder på utrolige maritime omgivelser og hotellerne er omringet af koralrev som gør dykning og snorkling ideelt. Du vil bl.a. få muligheden for at spotte havskildpadder, hvalhajer, mantarokker, barracudaer og selvfølgelig alle de farvestrålende tropefisk som findes imellem koraller. Er du ikke til vådt hår og vand i næsen lejer vi en båd til dig så du derfra kan spotte de maritime omgivelser.

Luksusrejse til Maldiverne - Eksklusiv rejse til Maldiverne - Baros Maldives

Luksusrejser til Maldiverne | Rejser til Maldiverne | Maldives resort

Tag på en fantastisk ferie til vores yndlings hotel på Maldiverne – romantiske Baros Maldives. Det er en lille koral ø beliggende i Det Indiske Ocean, kun 25 minutter med speedbåd fra den internationale lufthavn på Maldiverne. Øen er en gennemsigtig lagune omgivet af en solbeskinnet gylden sandstrand, farverig levende koralrev, ganske enkelt er Baros Maldives en perfekt ø til en eksklusiv badeferie, som du aldrig vil glemme.

MILAIDHOO ISLAND MALDIVES

Luksusrejser til Maldiverne | Rejser til Maldiverne | Maldives resort

Dette utrolige resort åbnede i november 2016 og betegnes som toppen af luksus! Det er beliggende i Baa Atoll UNESCO-Biosfærereservatet tæt på Hanifaru Bay, 126 km. nordvest for Malé. Øen byder på det smukkeste koralrev, der cirkler rundt om øen og er desuden et beskyttet område, helt idéelt til snorkling og dykning. Den lille ø indeholder rigeligt med grønne områder og er omringet af hvide dybe sandstrande. Milaidhoo byder alle gæster over 9 år velkommen, så er du et par eller vil du på bryllupsrejse anbefaler vi dette resort.

Centara Grand Resort & Spa Maldives

Luksusrejser til Maldiverne | Rejser til Maldiverne | Maldives resort

Her har du endnu et af vore udvalgte resorts som byder på all inclusive og et fantastisk husrev for snorkling. Dette resort er mere børnevenligt end vores ovenstående resorts. Det er beliggende i den sydlige Ari atol og det tager cirka 30 min fra Malé lufthavn. Vær forberedt på utrolige maritime omgivelser, turkisblåt vand og bløde hvide sandstrande. Er du til snorkling og dykning er dette også idéelt. Det er bl.a. muligt at se mantarokker og hvalhajer, som befinder sig området året rundt. Tag familien med på dette børnevenlige resort i Maldiverne.

BRYLLUPSREJSER

Luksusrejser til Maldiverne | Rejser til Maldiverne

De idylliske øer i Maldiverne er det perfekte sted for bryllupsrejser. Det er blandingen af miljøet, strandende, det rolige vand, de smukke solnedgange og den stjernefulde himmel som gør det til en unik destination for bryllupsrejser. Spis middag under en markise af stjerner på din helt egen private ø. Der er da ikke noget mere romantisk?

LUKSUSREJSER TIL MALDIVERNE

FACTS

Flyvetid | 12-13 timer inkl. mellemlanding

Anbefalet periode | Hele året rundt

Tidsforskel | +3t eller +4t alt efter årstid

d

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Maldiverne! Det er en spændende destination, med et hav af luksus muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!