MAURITIUS

LANDET AF SMIL OG SUKKER

Luksusrejser til Mauritius

Mauritius er en perle i Det Indiske Ocean og praler med fantastiske strande, bjergrige landskaber, himmelsk smuk natur, koloniale byer, nogle af de bedste hoteller, luksuriøse spa oplevelser og golfkurser i verden. En ferie til Mauritius tillader dig til at genfinde dig selv i en kultur sammenblandet af europæer, indere, kinesere med kreolsk indflydelse. Dette, koblet sammen med en varm velkomst og exceptionel personlig service sikrer at Mauritius er stedet du aldrig vil forlade.

unique

UNIK ADGANG TIL DE BEDSTE HOTELLER

På Mauritius finder man luksuriøse hoteller, omgivet af tropiske landskaber – vil du se solnedgangen på vandet eller på land? Med et væld af sofistikeret attraktioner og aktiviteter, er hotellerne en ferie i sig selv. Best In Life tilbyder kun de allerbedste hoteller! Luksusrejser til Mauritius er bare helt specielt!

STRANDHOTELLER OG VANDSPORT

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Mauritius’ kystlinje praler med fantastiske strande omringet af koralrev og laguner. Dette er hotellernes hverdag og omgivelser! Der tilbydes et hav af muligheder inden for vandsport af en hver slags, herunder: vandski, bådtur, fiske og dykke- og snorkle ture. Mauritius er intet mindre end et mekka for dybhavsfiskeri og alle former for vandsport!

HIKE I BLACK RIVER GORGES

Luksusrejse til Mauritius

Vores Luksusrejser til Mauritius giver dig bl.a. mulighed for at gå på opdagelse! Hike i Black River Gorges. Det er landets største nationalpark og dækker omkring 2% af øen. Nationalparken byder på smukke vandfald samt en stor variation af dyreliv inklusiv nogle af Mauritius’ mest truede arter. Vandrere i nationalparken har mulighed for at få et glimt at den sjældne pink due, ekko parakit, rådyr, vildsvin eller frække Makakaber. De fleste stiger kan gennemføres på tre til fire timer og Best in Life, vil hjælpe dig med at bestemme hvilke stiger du skal udforske.

TEMPLEHOP DIN VEJ TIL OPLYSNINGER

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Mauritius er blevet en multikulturel nation og indeholder en harmoni som mange nationer kun kan drømme om. Tolerant og accepterende med en håndgribelig luft af spiritualitet. Spredt på hele øen finder du smukke templer, moskeer, kirker og gamle bygninger.

Mauritius er en nation bestående af verdens tredjestørste procentdel af hinduer efter Indien og Nepal, det menes at næsten halvdelen af den mauritiske befolkning er hinduer, den anden halvdel optages af religionen kristendom og islam. Templet Maheswarnath er absolut en af de smukkeste templer på Mauritius! Det er beliggende på den nordlige side af landsbyen Triolet og er Mauritius’ største hinduistiske tempel og omfatter en klynge af hvidkalkede bygninger som hver er dedikeret til en gud. Templets etiketter består af bare fødder og en beskeden beklædning, men vær ikke bange for at interagere med de lokale – et enkelt smil kan returneres med en historie om guden Shiva eller en invitation til at deltage i et offerritual.

UDFORSK PAMPLEMOUSSES BOTANISKE HAVE

Luksusrejse til Mauritius

Tag på en eksklusiv rejse til Mauritius med Best in Life. Vi tager dig med på en kort køretur nordøst fra hovedstaden. Det vil tage dig til Sir Seewoosagur Ramgoolam’ botaniske have, også kendt som Pamplemousses botaniske have. Opført i 1770 gør denne botaniske have til den ældste på den sydlige halvkugle. Derudover er den vært for utallige indfødte og eksotiske flora, såsom gigantiske åkander, lotusblomster og Frangipani. Dog bør de besøgende, der forventer en visuel og farverig fest af blomster gøres opmærksom på, at haven domineres af endemiske og ikke-indfødte palmer. Best in Life sørger for at du har en lokal guide ved dig – han/hun vil hjælpe dig med at skelne mellem arterne samt teste dine evner til at identificere en række forskellige krydderier og dufte. Hvis du er heldig, vil din guide introducere dig til det uhyggelige fortryllende blod træ. Til din information vil der ikke være mulighed for at købe mad eller drikkevarer i haven – der er dog sælgere som sælger vand og snacks på parkeringspladsen ved indgangen

ET PARADIS FOR EN GOLFSPILLER

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Mauritius byder på unikke golfkurser, mange af dem i verdensklasse og konstrueret af kendte navne, såsom Bernhard Langer og Ernie Els. De rangerer i sværhedsgrad, men tilbyder alle en malerisk udsigt. Vi arrangerer eksklusive golfrejser til Mauritius i samarbejde med Anders Hansen.

BRYLLUPSREJSE

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Mauritius er en unik destination for bryllupsrejser. Det opfylder alle parametre charmerende, romantisk og super luksuriøst. Herunder vil der være mulighed for specialgaver, spa behandlinger og romantiske middage med levende lys i omgivelser du kun har drømt om.

YOGA & SPA

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Tag på en eksklusiv rejse til Mauritius og få mere flow i livet! Det er blevet tid til at strække ud og forynge din krop og dit sind med yoga. Der er utallige Hatha Yoga studier på øen, og de fleste hoteller har yogahold, som en del af deres aktivitetskema. For noget lidt anderledes, kan du endda deltage i latter terapi på Veranda Pointe aux Biches. Latter styrker din fysiske tilstand, immunitet, beroliger nervesystemet og hjælper i det hele taget på et bedre sind.

Beløn dig selv med massage, skræddersyet til dine behov, på en ud af seks af Seven Colours kurbade på kysten. Alt fra duft til stemningsbelysning vælges af dig og afhængig af tilgængelighed, kan massagesengene benyttes så du kan nyde lækker massage i havets omgivelser. Blot kontakt os, og du er på vej til spaen.

SURF LANGS LE MORNE PENINSULA, MAURITIUS

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Mauritius’ bedste surfing spots er gemt bag den forrevne halvø, Le Morne langs de rolige sydvestlige kyster. Øen er bl.a. kendt for sin ca. 550 meter høje klippeformation, som nærmest vælter ud i havet og danner en smuk halvø der er formet som en hammerhaj. Ifølge en kendt legende, kæmpede en gruppe af undslupene slaver deres sidste gang på toppen af den himmelskrabende klippe, hvorefter de vælger at springe ud fra klipperne, snarere end at blive genfanget af nærmende soldater. Således fik klippen navnet ”Le Morne” som betyder ”Den sørgelige” på fransk.

I skyggen af Le Morne befinder Mauritius’ ultimative surfing område, One Eye. Navnet opstod ved antagelsen at når en surfer finder det gode punkt og fanger den perfekte bølge, så vil surferen se et lille hul eller ”et øje” i Le Morne’s forrevne klippeansigt.

LÆR AT SURFE

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

På vores luksusrejser til Mauritius, kan du lære at surfe. En verdensomspændende surfing organisation er beliggende nær Le Morne på Indian Resort. De vil hjælpe dig med at blive endnu bedre til at surfe, eller endda lære dig det fra begyndelsen. For begyndere er det bedst at prøve lykken på den vestlige side af halvøen, også kendt som Kite Lagoon, navnet stammer fra den stigende popularitet af kite-surfere. Hvis du er intersseret i at kite-surfe, anbefaler vi to operatører: Son of Kite og Den Internaionale Kiteboarding Organisation.

Mens de fleste kæmpe bølger befinder sig omkring Le Morne, så møder man den tilbagelænet surfer vibe lidt længere op langs kysten på Tamarin Beach i Black Rivers. Lokale elsker at polere det daglige glansbillede om Tamarin Beach og på mange måder, føles denne sandet bugt stadig som en tilbagevenden til tidligere tider – især da det centralt beliggende (og foretrukne mødested) Tamarin Hotels ser ud som om det ikke er blevet renoveret siden 1970’erne.

Tamarin Bay plejede at tilbyde noget af det bedste surfing på denne jord, men skiftende klimaer og vindmønstre har resulteret i af det er blevet et mindre populært sted for avancerede surfere. Området er dog stadig et godt sted for nybegyndere og det bedste tidspunkt at surfe er mellem klokken 08.00 og 09.00, hvor vejret er klart. Lad Best In Life sørge for at tilmelde dig de nødvendige surferlektioner, samt hyre din egen private coach.

GASTRONIMISKE OPLEVELSER

Luksusrejse til Mauritius | Eksklusiv rejse til Mauritius

Vores luksusrejser til Mauritius kan kombineres med unikke kulinariske oplevelser! Det er en ægte fornøjelse og det eklektiske køkken har inspiration fra det franske, indiske, kinesiske og afrikanske køkken. Alle disse har spillet en stor rolle i Mauritius’ historie.

LUKSUSREJSER TIL MAURITIUS

FACTS

Flyvetid | 14t inkl. mellemlanding

Anbefalet periode | Hele året rundt

Tidsforskel | 3t (sommertid +2t)

d

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Mauritius! Det er en spændende destination, med et hav af luksus muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!