EKSKLUSIVE KULTURREJSER

Vores eksklusive kulturrejser er fyldt med oplevelser og giver dig samtidig et godt indblik i kulturen på de forskellige destinationer. Kultur er et meget vidt begreb og det præcis også den tilgang vi tager udgangspunkt i. Besøg de kinesiske munke, oplev historien bag kinesisk te eller nyd en ferie i dit eget slot? Best in Life gør drømme til virkelighed.

Vi tilpasser vores rejseprogrammer til dine behov og vi udbyder kun nøje udvalgte destinationer.

FOKUS PÅ AFSLAPNING OG TE

Eksklusive kulturrejser

Et besøg i Kina er en fest for sanserne og fuld af unikke oplevelser. Best in Life tilbyder dig en unik 13-dags tur hvor du vil opleve teens hjemland på to unikke destinationer Yunnan og Guizhou. Turen vil fokusere på følgende temaer: Te, kultur, mad og landskab

Slotsferie i Irland

Eksklusive kulturrejser

Bo i dit eget slot eller country house, test dine færdigheder i bueskydning, nyd en gallamiddag og nyd de forskellige temaer et slot kan byde på. Kom op på hesten og tag til det “vilde vesten” i Irland. Du vil lære at synge, danse irsk dans, besøge vestkysten i veteranbiler, tage del i en falkejagt, forsøge at holde en majestætisk fugl og meget mere.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!