IRLAND

DEN GRØNNE Ø

Luksusrejser til Irland

Mange mennesker er begejstret for den grønne ø pga. sin betagende smukke natur, de vilde slotte, maleriske landsbyer, små bugtede veje, talrige pubber, gamle myter og sin charmerende befolkning.

Luksusrejser til Irland

Slotsferie

På vores luksusrejser til Irland kan du bl.a. bo i dit eget slot eller country house. Test dine færdigheder i bueskydning, nyd en gallamiddag og nyd de forskellige temaer et slot kan byde på. Kom op på hesten og tag til det “vilde vesten” i Irland. Du vil lære at synge, danse irsk dans, besøge vestkysten i veteranbiler, tage del i en falkejagt, forsøge at holde en majestætisk fugl og meget mere.

Irland er Europas tredjestørste ø og landets historie kan dateres tilbage til cirka 7.000 f.kr., hvor jægerne drog mod den grønne ø via landtanger fra Europas fastland. 6.300 år senere tiltrak øen et folkeslag, Kelterne som har haft en stor indflydelse på landet og den moderne irske befolkning som stammer fra dem. Vi har her en destination som skriger efter besøg.

DUBLIN

En kompakt og smuk by, hvor alt er i gåafstand. Floden Liffey ligger i centrum af byen og kan dele byen op i nord og syd. De fleste historiske monumenter, pladser og museer ligger syd for floden mens de travle shoppingområder, biografer og teatre kan findes nord for floden. Dublin er en by af oplevelser!

ENTERTAINMENT

Irerne er et traditionelt folkefærd og to af deres berømte traditioner er musik og dans, som kan høres og ses over hele landet. Det irske folkefærd er meget charmerende og gæstfrie, så hvis du ejer et musik instrument, tag det med og føl dig som en lokal.

SHOPPING

Luksusrejser til Irland

At shoppe i Dublin er et godt og billigt alternativ til London, derfor anbefales Dublin også som en skøn storbyferie. Man føler sig velkommen i Dublin og der skal ikke mange Guinness-øl eller Jameson-whisky til, før man føler sig som en del af de lokale.

Irerne har et afslappet forhold til klæder og mode, da de ofte finder pub og fodbold mere interessant, men alligevel fandt man modebutikkerne i Dublin længe før København. Dublin er en storby med utrolige muligheder!

GOLF

Luksusrejser til Irland

Irland giver dig chancen for at opleve de bedste golfbaner i Europa smedet af naturen og mennesket. De irske golfbaner byder på idylliske landskaber og en utrolig natur. Irland byder på mange mesterskabs golfbaner som Ballybunion, Royal County Down, The K-Club og Portmarnock – alt på én ø! Derfor har Irland ry for at have de bedste golfbaner i verden. Når man har spillet golf i Irland, varer det ikke længe før man planlægger sin næste irske golf ferie.

LUKSUSREJSER TIL IRLAND

Luksusrejser til Irland

Flyvetid | 4t inkl. mellemlanding

Anbefalet periode | December & sommerperioden

Tidsforskel | 0t

a

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden indenfor luksusrejser til Irland! Det er en spændende destination, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

a

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!