ITALIEN

DEN IDELLE “GET-AWAY” DESTINATION

Luksusrejser til Italien

En rejse til Italien er meget mere end pasta og fodbold! Det vil være en oplevelse af at leve livet og det byder på noget for alle! Oplev de rustikke herligheder i Rom, de maleriske bygninger samt romantikken i Venedig. Kombiner så det med sol, lækker mad og gæstfrihed fra italienerne.

Luksusrejse til Italien

Vi har den største viden indenfor luksusrejser til Italien. Vi skræddersyr dit rejseprogram som vil opfylde dine behov baseret på budget og ønsker. Vi ligger inde med de mest unikke rejseprogrammer til Italien.

ITALIENS BEDSTE ATTRAKTIONER

Luksusrejse til Italien

Italien byder på historisk arkitektur, fra de smukke gader i Pompeji og det skæve tårn i Pisa, til katedralen i Firenze og Santa Maria del Fiore. Du vil aldrig løbe tør for attraktioner i Italien. Tag en bådtur igennem de romantiske kanaler i Venedig eller stå i ærefrygt på den ikoniske bygning i Rom, selve Colosseum.

KUNST OG MUSIK

Italien er et synonym med kunst. Steder som Venedig La Biennale byder på verdenskendte teater og ballet forestillinger. Opera og musikfestival findes i Milan La Scala og Verona Arena.

ITALIENSK MAD

Italienerne er meget stolte af deres køkken færdigheder. Ikke én italiensk ret er komplet uden en eksplosion af aroma og dejlig smag, det er bl.a. det italienske køkken som gør denne destination unik. Vi har fantastiske gourmetrejser til Italien hvor du vil lære at lave italiensk mad og tilegne dig en stor viden om italiensk vin. Få en kulinarisk oplevelse som vil smelte dit hjerte!

FASHION

Luksusrejser til Italien

Italiensk mode er sensuel elegance! Italienerne tager ikke tøj på for at holde varmen, de har et helt andet formål med tøj og det er ned til mindste detalje. Mode er en national passion og Italien har igennem tiderne haft mange top designere som Elsa Schiaparelli og en stribe andre! Elegance ligger i italienernes blod, og de vil hellere spare på alt andet end den nyeste mode. Tag til et mode mekka på en shoppingtur med Best in Life’s italienske personal shoppere.

LANDSKAB

Luksusrejse til Italien

Italien er beliggende midt i Middelhavet med ca. 7.400 km. kyststrækning. Landskabet er meget varieret og du vil finde alt fra flade sletter, smukke vinmarker, det åbne havs store vidder, bjerge og Syditaliens vulkaner.

Uanset om du er på udkig efter en familieferie, solo rejse ind i de mystiske veje i Toscana eller en uforglemmelig bryllupsrejse? Vores luksusrejser til Italien vil overgå alle dine fantasier.

BEST IN LIFE SERVICE I ITALIEN

Luksusrejser til Italien

Møde og kongresser

Best in Life har et fantastisk omdømme på B2B-markedet, lige fra incitamentsprogrammer og firmaarrangementer til team building. Vi er måske ikke de største – men uden tvivl de bedste! Vores kunder forfremmes fra en VIP til en MIP (most important person).

På jeres anmodning, vil vi udlevere vores unikke rejseprogrammer og de kan selvfølgelig altid tilpasses til jeres behov og budget.

Indkvartering

Som sædvanligt i vores rejseprogrammer vil du behandles som MIP som byder på den ekstravagance af valgmuligheder vedrørende indkvartering. Der er ekstra-luksuriøse steder at vælge imellem, herunder top traditionelle hoteller, storslåede slotte, unikke villaer beliggende i vinmarkerne og private hjem som er omdannet til det rene luksus!

LUKSUSREJSER TIL ITALIEN

FACTS

Flyvetid | 2t

Anbefalet periode | Forår, efterår og sommerperioden

Tidsforskel | 0t

Religion | Romersk-katolicisme

d

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden indenfor luksusrejser til Italien! Det er en spændende destination, med et hav af luksus muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!