PORTUGAL

FRISK FISK & PORTVIN

Luksusrejse til Portugal

Portugal var engang et kraftfuldt søfarende kongerige, der dominerede ruterne til Afrika, Sydamerika og Orienten. Portugal er dog i dag et venligt og afdæmpet sted med en laidback vibe og en fantastisk kystlinie som er omgivet af gyldne strande og endeløse klitter. Portugal er perfekt at udforske til fods, i kajak, på cykel eller endda på hesteryg – Selvom en stor del af landets charme kommer fra smægtende dage på stranden, spisning på lækre fisk og skaldyr restauranter og utrolige solnedgange.

Luksusrejse til Portugal

KULTURREJSE I PORTUGAL

Kom på kulturrejse med Best in Life i Portugal! Stift bekendtskab med deres kulturelle varemærker, lækre portvin og de historiske byer.

Portvinen fik sit navn fra landets anden største by Porto og det er en hedevin, hvor man stopper gæringen ved at tilsætte spiritus, som betyder at vinen beholder sin naturlige sødme og får en alkoholprocent på omkring de 20.

Arven fra Portugals tidligere rigdom og magt afspejles i sine historiske byer såsom Lissabon der er flot placeret ved Tejo-flodens udmunding i Atlanterhavet. Byen er kendt for sine middelalderlige gyder, smukke monumenter og meget mere. Vi mener at det er en af de smukkeste storbyer i Vesteuropa.

PORTUGALS GRÆNSER

Luksusrejse til Portugal

På din luksusrejse til Portugal skal du udforske deres grænser. Landet blev et selvstændigt land i det 12. århundrede og deres grænser har været uændret siden det 13. århundrede. Bjergene udgør hovedparten af grænsen til Spanien med de store floder i Minho (nord) og de naturlige kløfter i Guadiana (syd). Mange byer i Portugal er placeret på dramatiske bakketoppe og derfor er grænseområderne nogle af de mest fascinerende steder at besøge. Best in Life udforsker de portugisiske grænser, vil du med?

DYBE DALE OG BAKKER

Portugal er et mangfoldigt og frodigt land med dybe dale og bølgende bakker oversået med sten-bygget landsbyer. I generationer har mange familier levet af de rige vinmarker i det bjergrige nord og korkeg plantager i det sydlige Portugal.

MAD & VIN

Den lokale befolkning elsker mad og vin! En moderne restaurant i Portugal byder ofte på retter bestående af kød, skinke, pølser eller fisk og skaldyr. En ret vi husker fra vores mange besøg i Portugal er den elskede saltet torsk (Bacalhau) med brød, ris og kartofler og en flaske olivenolie er selvfølgelig altid på bordet. Dessert er obligatorisk – tusind dejlige kombinationer af æggeblommer med sukker; masser af sukker…

Portugals vinproducenter har været lidt konservative i ét henseende – at holde tro mod deres druer hvilket ikke er så mærkeligt! Portugals sorter er unikke og består af en masse forskellige varianter. Nogle af mest kendte vin traditioner i Portugal er portvinen fra Douro-dalen i Nordportugal og Alentejos fremragende rødvine.

Hvis du ikke støder på vin fra Portugal i ret mange danske butikker, er det ganske enkelt fordi portugiserne drikker al den gode vin selv.

LUKSUSREJSE TIL PORTUGAL

FACTS

Flyvetid | 3:30t

Anbefalet periode | Forår, efterår og sommerperioden

Tidsforskel | 1t

d

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med din luksusrejse til Portugal! Det er en spændende destination, med et hav af luksus muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!