RUSLAND

OPLEV VERDENS STØRSTE LAND!

Luksusrejser til Rusland

Best in Life introducerer “uopdagede” Rusland – hvor vi kan skabe oplevelser, som du ikke er i stand til at skabe på egen hånd. Vi har et stort netværk i Rusland som giver os mulighed for at vise de bedste sider af landet til vore kunder. Vores kreativitet differentierer os.

Rusland er en destination med utrolige mange muligheder. Vores rejseprogrammer belønner dem som gerne vil have den rigtige oplevelse i Rusland.

Luksusrejse til Rusland

23 UNESCO FREDET ATTRAKTIONER

Rusland er verdens største land og strækker sig over to kontinenter samt ni tidszoner. Bekæmpelsen af Sovjetunionen har medført en ny favorit destination for turister! Det er et unikt og spændende land at besøge og der venter oplevelser for enhver smag. Rusland byder foreløbigt på 23 UNESCO fredet attraktioner/steder og der er noget om snakken! Naturelskeren kan nyde de store vildmarker, historieinteresserede kan studere landets utrolige fortællinger og livsnyderen kan fornøje sig med et væld af kulturelle tilbud. Vi skræddersyer luksusrejser til Rusland tilpasset dine behov, ønsker samt budget.

FANTASTISKE RUSLAND!

Et væld af muligheder

Vi har været i Rusland af flere omgange, vi kender de skjulte perler og must see attraktionerne. Lad dig inspirere af nedenstående rejser og kontakt os når du vil afsted, så skræddersyer vi rejsen til dine behov, ønsker og budget.

BESØG DEN AUTENTISKE BY MOSKVA

Luksusrejse til Rusland

Luksusrejser til Rusland kan kombineres med Moskva som uden tvivl er en af de smukkeste byer i verden hvor Den Røde Plads er en af de største attraktioner som skal opleves. Andre interessante steder er Kremlin Tower og Spasskaya Tower som er blevet et symbol af Rusland.

I Moskvas metro er der altid noget smukt at se på! Metroen er med sine 172 stationer og sit 280 kilometer lange rutenet ikke blot en af de største i verden – den er også en af de smukkeste, hvis ikke den smukkeste metro i verden.

Billedet af Moskva og dens infrastruktur gør det til en moderne europæisk storby. Snesevis af ny forretninger og butikker af verdens kendte mærker er placeret i komfortable gader eller shopping centre. Byen byder også på smukke dæmninger, moderne gader og veje, katedraler og parker. Hver dag er der mere end 1 million besøgende i Moskva, hvor en stor del af det er turister. Vi har skræddersyet rejseprogrammer til Moskva som indeholder det bedste byen tilbyder.

STAR CITY

Luksusrejse til Rusland

Det er en ære for os at kunne præsentere dig for dette eksklusive udflugtsprogram til Star City i Gagarin Cosmonaut Training Center. Kombiner en luksusrejser til Rusland med en dag som astronaut.

Star City ligger 40 km. nord fra Moskva. Cosmonaut Training Center and Flights Management Center er et træningscenter for astronauter, der skal på mission. Star City har en masse særligt udstyr såsom: verdens største Centrifuge, som er designet til at imitere G-kraften (accelerationskræfterne) under opsendelse. Et vandbassin til at træne vægtløshed og EVA. Fly, som kan bruges til at imitere vægtløshed. Et planetarium, der kan projektere omkring 9.000 stjerner samt kopier af de største rumfartøjer, der er udviklet i det tidligere Sovjetunionen. Du vil også besøge Star City’s utrolige museum som er udviklet af Gagarin Cosmonaut Training Center hvor du får muligheden for at se; ægte dokumenter, træningsøvelser, flymaterialer, astronauttøj, personlige ejendele, instrumenter, udstyr, nationale flag, medaljer, astronaut gaver samt dokumentarfilmen om livet i den første gruppe af astronauter. I vil også få muligheden for at opleve Star City’s bevægelige satellitter i kredsløbet samt online rapporter fra astronauterne. Derudover vil du prøve kræfter med ægte astronaut mad i særligt formet rør og prøve de forskellige dragter. Er Star City noget for dig? Kontakt os for mere information.

MIG FLY

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

MIG-29 (NATO KODE “FULCRUM”)

Tag på en rejse til Moskva og oplev en af de mest avancerede fly i det russiske luftvåben som repræsenterer 4 generationer af jagerfly. MIG-29 var designet til at få en overlegen rolle i det Sovjetiske militær i begyndelsen af 80’erne. Det er det første fly i denne klasse, der kombinerer uovertruffen effektivitet i “dog-fights” og fjendtlig angreb vha. missiler. Produktionen af MIG-29 gjorde det muligt at forbedre en masse elementer ud fra sin oprindelige struktur, hvilket har gjort at jagerflyet stadig er konkurrencedygtigt i den moderne verden.

MIG-31 (NATO KODE “FOXHOUND”)

Flyv som co-pilot i en MIG-31 Foxhound i uanede højder! Dette luftfartøj er designet til at opfange og tilintetgøre fjender både foran og bagved radaren. Det har et indbygget “multiple-target” system og var det første fly i Sovjetunionen med det såkaldte “look-down, shoot-down” system. Det var MIG-31 som fik indbygget det første N007 Zaslon radar system nogensinde. Det kunne scanne mere end 200 km. fremad og samtidig spore op til 10 fjender.

GRAND KREMLIN PALACE TUR

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Kombiner luksusrejser til Rusland med Grand Kremlin Palace. Dette sted omgåes af den kongelige familie og blev bygget i 1838-1849 efter ordre fra kejser Nicholas under tilsyn af Konstantin A. Ton. Der er fem receptioner til modtagelse af gæster, disse receptioner er opkaldt efter russiske ordrer: Andrew, Alexander, Vladimir, Georgy og Catherine. Interiøret var tiltænkt som et monument til Ruslands historie og militære herlighed.

Paladset omfatter: “Faceted Chamber (XV århundrede), The Golden Tsarina’s Chamber (XVI århundrede), The Terem Palace (XVII århundrede) og The Palatial Home Churches. Udover en guidet tur til den ældste del af Moskva, vil du besøge tre seværdigheder, Armory Chamber, som består af mere end 50.000 udstillinger. Diamonds’ fond, som består af den mest værdifulde samling af ædelstene og regalier fra hele verden. Terem Palace, som blev bygget i det 12 århundrede og blev den officielle bopæl for den russiske præsident. Det er lukket for offentligheden og kun gæster til den russiske præsident samt Best in Life’s kunder kan komme ind bag de lukket døre.

STALIN’S BUNKER

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Stalin’s Bunker har tidligere været skjult fra offentligheden men nu giver Best in Life dig en unik mulighed for at opleve det med dine egne øjne og få be- eller afkræftet dine forestillinger.

Stalin’s Bunker blev grundlagt i starten af 2. verdenskrig under ordre fra selve Josef Stalin. Det var her sovjetiske ledere diskuteret tophemmelige emner. Det er en 17 km. lang passage som er forbundet med Kremlin.

Vi tilbyder en eksklusiv rundvisning i Stalins Bunker i hemmelige passager under Moskva, KGB’s hovedkvarter og Kreml. Du vil opleve Josef Stalins kabinet, værelser for militærfolkene, sikkerhedsrum og Stalins private ejendele. Der afsluttes med en fantastisk middag på en af værelserne i Stalins Bunker. Lad os skræddersy vores luksusrejser til Rusland tilpasset dine behov og ønsker.

METROTUR

Luksusrejser til Rusland

Moskva’s undergrund er et underjordisk museum. Moskva’s metro er ikke kun den mest tilgængelige og mest bekvemte transport, men også et unikt museum. Du vil have en guide med dig som vil fortælle dig historien omkring metroen og du vil besøge de mest fascinerende og smukkeste stationer. Stationerne er ligesom luksuriøse paladser og du vil fascineres af de originale skulpturer, estetik, arkitektur, udsmykning og mosaik fliser. Det gør Moskva’s Metro til en af de mest interessante turistattraktioner i verden.

Med over 150 stationer i hele byen, er metroen et fantastisk eksempel på menneskets idé og den ene station er smukkere end den anden. Masser af renæssancestil med klunker og gesvejsninger, lysekroner og mosaik. Heldigvis er det også den billigste og letteste transport i Moskva.

Sokolnicheskaya er den første og nok også den smukkeste linie. Den blev grundlagt i 1935 af Josef Stalin og har 19 stationer som byder på et socialistisk tema. Andre bemærkelsesværdige stationer er Ploshchad Revolyutsii, hvor passagens buer understøttes af levende skulpturer af de “Røde Hær Soldater” og Kropotkinskaya Station, med sine elegante gallerier.

Din gruppe vil blive opdelt i mini-grupper, hvor antallet vil afhænge af det samlede antal gæster. Hver gruppe vil få tildelt deres egen private guide og alle deltagere vil få en kort introduktion til det russiske sprog samt opgaver som skal løses på de forskellige stationer. Den gruppe der løser opgaverne først med flest point vil være vinderne og modtage en symbolsk gave under middagen.

DET NORDLIGE VENEDIG, SANKT PETERSBORG

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Kombiner vores luksusrejser til Rusland med Sankt Petersborg som er et meget populært rejsemål med de 12 monumenter af global betydning, og selve byen som er optaget på listen over UNESCO. Uanset sæsonen planlægger vi ture til Sankt Petersborg og du vil være sikker på at tage hjem igen med mange oplevelser rigere. Årlige begivenheder som musikfestival i luftballoner, Formel 1 og kunst festivaler er bare nogle af de begivenheder hvor vi sidder inde med de bedste billetter. Dit ophold vil blive uforglemmeligt! Siden de første dage, har det altid været en by med myter og mystik. Du kan næppe finde en yngre by som byder på så meget historie i lige så unikke omgivelser.

Smukke Sankt Petersborg byder på en fantastisk blanding af det nye, det gamle og det virkelig gamle Rusland. Det vil være muligt at finde topmoderne restauranter, natklubber, gråt beton fra Sovjettiden og kæmpe paladser samt kirker fra Zarens rige. Derudover er det måske Europas smukkeste by som man meget let bliver forelsket i under sommerens “hvide nætter” hvor mørket aldrig falder på. Lad os skræddersy din næste rejse til Sankt Petersborg.

KOM BAG SCENEN

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Rejs til Sankt Petersborg og oplev den eksklusive Mariinsky opera og ballet. Det er uden tvivl et af de bedste teatre i verden og de havde deres første fremvisning i 1860.

Vi inviterer dig bag scenen af dette fantastiske teater. Du vil få en enestående mulighed for at opleve hvordan træningen foregår, overvære deres kostumer og meget mere. Derudover vil du få mulighed for at se på scenen fra Royal Box, hvor den russiske kongefamilie plejer at nyde teatrets forestillinger.

KAVIAR TUR

Luksusrejser til Rusland

Kombiner Sankt Petersborg med vores luksusrejser til Rusland og oplev den verdensberømte russiske kaviar på en uforglemmelig tur med Best in Life. Ingen elsker og ved mere om kaviar end russerne og det er mere kunst end mad. Ruslands “sorte guld” har en meget lang og utrolig spændende historie og denne dyre delikatesse er blevet et varemærke for Rusland.

Det persiske folk kaldte kaviar for “cake of power” pga. deres tro på at kaviar giver en mere styrke og udholdenhed. De var de første til at forbruge stør æg og drage fordel af de utrolige ressourcer som Det Kaspiske Hav og floder byder på. Efter indførslen af de store handelsruter i Centraleuropa, ankom kaviar til det russiske hof. Kaviar var så værdsat i Rusland, at det kun var forbeholdt den kejserlige familie.

I et moderne Rusland, er kaviar meget mere end en fødevare. I dag er det en delikatesse som nydes af de rige og magtfulde mennesker. I Europa, anses det som en luksusvare langt over champagne og trøfler. Der er mange forskellige typer af kaviar. Ægte kaviar kommer fra stør, mens kaviar alternativer kommer fra fisk som paddlefish, ørred og laks. Russisk sort kaviar kan opdeles i de vigtigste størarter som kan fanges i Det Kaspiske Hav: Beluga, Osetra, Sevruga og Sterlet.

Du vil prøve fem forskellige typer kaviar

Under rejsen vil du prøve omkring fem forskellige typer kaviar. To typer sort kaviar af stør: Sterlet og Osetra samt tre typer af laks kaviar: Pukkelrygget laks (lyserød), Keta laks og rød laks (Nekra). To traditionelle tilbehør vil medfølge: blinis (pandekager) og creme fraiche.

Imens du nyder fantastisk kaviar, vil du lære om historien og forskellen på typer af kaviar samt deltage i en lille konkurrence, blind kaviar test. Vinderen vil blive belønnet med en særlig gave og derefter vil du have unik mulighed for at købe alt det kaviar som du skulle have lyst til. Særlige certifikater vil blive tildelt så du kan tage kaviar med ud af Rusland.

VODKA TUR

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Vi vil gerne invitere dig til en eksklusiv tur til vodka destilleriet “Ladoga”. Vodka er meget elsket af det russiske folkefærd og har været det i mere end et årtusind. Der er intet andet land som Rusland der køber og forbruger så meget vodka. Der findes over 1000 registrerede vodka mærker udover den hjemmelavet version “samagon”.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om den ældste russiske alkohol drik skal du tage en tur til vodka destilleriet. Under turen vil du få bekendtskab til fabrikken og historien bag vodka samt fremstillingsprocessen. Vores kompetencedygtige guider vil informere dig omkring de forskellige sektioner du vil støde på under turen.

Du vil opleve fremstillingsprocessen helt tilbage fra vand, sukker og korn til det færdige slutprodukt. Du vil slutte turen af med en invitation til “tasting room”, hvor du kan dufte til de mange forskellige varianter af vodka og du vil selvfølgelig også få muligheden for at smage på det.

Naturligvis vil du ikke forlade destilleriet uden souvenirs, som kan købes i deres butik.

MILITÆR DAG

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Denne dag vil blive en af de største oplevelser i dit liv – du vil tilbringe en dag sammen med den russiske hær. Professionelle instruktører vil give dig alle de nødvendige oplysninger og veluddannede specialister vil lære dig, hvordan man kan holde sig usynlig fra fjenden og hvordan man løser de militære problemer som hurtigt kan opstå ude i felten. Derudover vil de lære dig at bruge de forskellige våben og udstyr.

Gruppen vil blive opdelt i flere grupper: Den første gruppe vil beskæftige sig med skudtræning. Den anden gruppe vil deltage i det såkaldte orienterings spil “zarnica” – det er et orienterings spil som bruges af officerer og soldater til at vedligeholde konditionen. Den tredje gruppe vil blive undervist i at indstille og klargøre våbnene. Den fjerde gruppe vil beskæftige sig med tanks. Hvert medlem vil selvfølgelig få muligheden for at prøve kræfter med alle nævnte aktiviteter. Holdene vil få tildelt point og vinderen bliver det hold med flest point.

Programmet vil fortsætte med “soldier’s lunch” i deres kantine og dagen vil afsluttes med en unik sauna oplevelse.

KULINARISK OPLEVELSE I RUSLAND

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

Det er ligegyldigt om det er første gang eller du er erfaren til at lave mad. Vores madlavningskurser tilpasses til alle niveauer og alle aldersgrupper. Dette er en unik chance for dig til at lære at lave de traditionelle russiske retter med den rigtige opskrift og teknik. Vores kurser tillader dig at tage opskriften med hjem så du kan dele det med din familie og venner.

Alle madlavningskurser er “hands-on” og der vil kun blive anvendt friske ingredienser som stammer fra de originale russiske mærker. Efter madlavningen vil du få muligheden for at nyde dit eget værk tilberedt under de bedste forhold.

PRIVATE EVENTS I RUSLAND

Luksusrejser til Rusland | Eksklusiv rejse til Rusland

De sidste ti år har bragt mange ændringer til den russiske underholdning scene. Moskva og Sankt Petersborg har været vidne til åbningen af mange 5-stjernet restauranter, designerbutikker og renovering af mange historiske bygninger. Rusland inviterer hele verden til at føle atmosfæren af fortidens pragt.

De unikke steder i Moskva og Sankt Petersborg tilbyder en bred vifte af interiører fra russiske Tsar’s liv og Catherine’s Palace i Tsarskoe Selo, Grand Peter’s Palace eller Yusupov’s Palace i sovjetisk stil. Alle disse steder kan være dekoreret med stearinlys, isskulpturer og blomsterarrangementer.

LUKSUSREJSER TIL RUSLAND

FACTS

Hovedstad | Moskva

Indbyggere | 142 mio.

Areal | 17.075.000 km2

Valuta | Rubel

d

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Rusland! Det er en spændende destination, med et hav af luksus muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!