SPANIEN

BEST IN LIFE TILBYDER DIG DET BEDSTE AF SPANIEN

Luksusrejse til Spanien

Strandferie, eksklusiv indkvartering, langtidsferie, luksusrejse i tog, Michelin restauranter, personlig assistance, shopping med personal shopper, privat transport (sedan, Rolls Royce, privatfly, yacht), VIP sportsrejser, helikopterture og meget mere…

Luksusrejse til Spanien

FLAMENCO MUSIK OG DANS, UTROLIG FODBOLDKULTUR, FANTASTISKE STRANDE OG EN MASSE SOL

Best in Life har det simple mål at give dig indsigt i alle de fantastiske muligheder som Spanien byder på. Du vil vende tilbage fra din rejse med oplevelser for livet.

VIGTIGE OG SMUKKE BYER/REGIONER

Luksusrejse til Spanien

BARCELONA

Denne by byder på en masse interessante sider, som fx La Sagrada Familia. Konstruktionen af den store basilika blev påbegyndt i 1882, men er stadig et uafsluttet projekt denne dag i dag. Byggeriet finansieres udelukkende af donationer og indtægter fra de besøgende og som arkitekten Antoni Gaudí sagde: “Det er et værk, der er i Guds hænder, og i folkets vilje.”

MADRID

Luksusrejse til Spanien

En luksusrejse til Spanien indeholder et besøg til hovedstaden, Madrid som er et centrum af kulinariske oplevelser! Dine smagsløg vil svælge i deres retter som bl.a. byder på sin traditionelle tapas og tortilla som har sin oprindelse fra den spanske kultur. Når du har fyldt dine mave med spanske lækkerier, kan du udforske den smukke by og dets attraktioner.

VALENCIA

Valencia er også populær for sine kulinariske oplevelser, den mest traditionelle ret er Paella, som skal afprøves. Valencia byder også på mere end fantastisk gastronomi. Denne by kan prale af fortryllende arkitektur, nogle af de interessante monumenter er Plaza Del Mercado, La Catedral, Plaza de La Virgen, torres de Serranos og Museo de Bellas Artes San Pio V.

SEVILLA

Luksusrejse til Spanien

Hjembyen til en af verdens største kirker og den største gotiske basilika (Seville Cathedral). Du vil ikke blive tilgivet hvis et besøg til Spanien ikke omfatter et besøg til denne by. Men du vil blive tilgivet for at tro, at du er låst i den mystiske fortid omgivet af resterne af de gamle stukturer. Disse omfatter Plaza de Espana og Torre Del Oro.

COSTA BRAVA

Luksusrejse til Spanien

Soldyrkere vil fryde når de ser denne kystnære region i Spanien! Kysten er 214 km. lang og strækker sig fra Blanes i syd til Portbou ved den franske grænse i nord. Costa Brava byder på smukke idylliske strande med gyldent sand og klipper, som giver helt unikke snorkle- og dykkermuligheder. For de lidt mere kulturelle byder destinationen også på forter, bugter og museer. Det er et sted for alle!

SPORT I SPANIEN

BEST IN LIFE UDBYDER DE BEDSTE SPORTSREJSER TIL SPANIEN

Luksusrejse til Spanien

Med Best in Life’s luksusrejse til Spanien skaffer vi dig de bedste pladser til de mest efterspurgte sportsgrene i Spanien som fodbold, basketball, håndbold, Formel 1 og Moto GP. Helt unikt kan vi også sørge for at du prøver kræfter med den samme træning som de professionelle atleter under præcis de samme forhold. Vi gør din drøm til virkelighed!

SPANSK INDKVARTERING

icon-title

Unikke hoteller

Efter mange års erfaring i det spanske land har vi fundet frem til de mest unikke indkvarteringer. Alt fra 5-stjernet hoteller i smukke omgivelser til villaer oppe i bjergene. Vi har endda fået forhandlet os frem til fordelagtige priser på vores favorit indkvarteringer, så vi kan tilbyde vore kunder det bedste i livet til den rigtige pris!

Eksklusivt hotel

En UNESCO fredet bygning fra det 19. århundrede omgivet af en farverig have og arabiske springvand. Dette smukke og luksuriøse hotel ligger 65 meter fra Granda domkirke og tilbyder personlig service, smukt indrettede værelser og meget mere luksus! Dens spa er kendt for at byde en fredelig foryngelse for både krop og sind. Restauranten repræsenterer den andalusiske tradition.

LUKSUSREJSE TIL SPANIEN

FACTS

Flyvetid | 2t 45m

Anbefalet periode | Forår, efterår og sommerperioden

Tidsforskel | 0t

Religion | Katolicisme

d

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med din luksusrejse til Spanien! Det er en spændende destination, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!