STORBRITANNIEN

ENGLAND, SKOTLAND, WALES OG NORDIRLAND

Luksusrejse til Storbritannien

En ferie til Storbritannien vil byde på utrolige mange muligheder, attraktioner og oplevelser. Fra den internationale storby London eller det smukke og kuperede landskab i Skotland til de maleriske købstæder og flotte kyststrækninger. Storbritannien er et fascinerende land at udforske.

Luksusrejse til Storbritannien

Best in Life tilbyder dig et stort udvalg af ture til Storbritannien. Alt fra fodboldrejser, Wimbledon og billetter til din drømme koncert/teaterforestilling til Gordon Ramsay Master Class i London. Du har drømmen – vi gør den til virkelighed!

GORDON RAMSAY MASTER CLASS

Luksusrejse til Storbritannien

Tag til London på dit livs gourmetrejse med Best in Life – En madoplevelse udover det sædvanlige på Gordon Ramsays 3-stjernet Michelin restaurant. Lær at lave mad som Gordon Ramsay og oplev det ultimative inden for madlavningskurser. Test dine køkken færdigheder med de bedste kokke i verden.

HISTORIE OG TRADITION

Luksusrejse til Storbritannien

Storbritannien’s historie kommer til udtryk i hele landet. Besøg den historiske by Bath eller tag en tur til Windsor Castle. Tag til det forhistoriske monument nær Stonehenge eller nyd en overdådig og traditionel frokost på en lokal restaurant. Vi har unikke rejseplaner med Storbritanniens historie i fokus.

KUNST OG KULTUR

Der er et fantastisk kunst- og kulturliv i London. Nyd en bred vifte af museer, kunstgallerier, operaer og teatre samt et stort antal arrangementer og festivaler som afspejler mangfoldigheden i London. Herunder Notting Hill Carnival og Royal Ascot.

MALERISK LANDSKAB

Storbritannien byder på et utrolig smukt landskab som er ideelt til vandreture. Der er afmærkede stier som guider dig igennem det fantastiske grønne landskab. Du kan også leje en bil i stedet og tage på eventyr. De store søer i Skotland, Lake District og Moorlands of Devon er must see.

FAMILIEAKTIVITETER

Luksusrejse til Storbritannien

Storbritannien er også perfekt til familieferier. Landende byder bl.a. på mange forlystelsesparker som Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures og LEGOLAND.

LUKSUSREJSE TIL STORBRITANNIEN

FACTS

Hovedstad | London

Population | 64 mio.

Sprog | Engelsk, walisisk, gælisk

Religion | Kristne 71%, muslimer 3%, hinduer 1%, andre / uspecificeret / ingen 25%

D

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med din luksusrejse til Storbritannien! Det er en spændende destination, med et hav af luksus muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vore detaljeret rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vore kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

D

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!