KOMMENDE BEGIVENHEDER

Denne side vil hjælpe dig med at finde inspiration til din kommende rejse med fokus på din favorit begivenhed. Vi opdaterer løbende siden så du får det bedste overblik over de største kommende begivenheder fra hele verden. Det kan være alt fra oktoberfest til Formel 1 i Abu Dhabi.

Best in Life er ikke et sekund i tvivl om at følelsen af at overvære sin drømme begivenhed LIVE under en utrolig atmosfære er et øjeblik man sent vil glemme. Du fortæller os om dine drømme, så sørger vi for at de bliver realiseret.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE, DEN 29. MAJ 2021

Kommende begivenheder

I finalen 2019 demonstrerede England deres overlegene fodbold kompetencer da Liverpool mødte Tottenham i en meget taktisk flot fodboldkamp. Stemningen var utrolig og kampen blev meget spændende og endte med at Liverpool tog sejren. I 2021 vil finalen blive afholdt i Istanbul og med deres passion for fodbold, kan vi forsikre dig at der bliver en utrolig atmosfære i denne historiske by.

MONACOS GRAND PRIX DEN 23 MAJ 2021

Kommende begivenheder

Enhver F1-racerkøre drømmer om at vinde dette mystiske løb. Den der vinder i Monaco fortjener det, fordi selv en lille fejl i gaderne vil være altødelæggende. Kvalifikationerne er altid afgørende og overpass er næsten umulige. Antallet af udgået racerkører er altid høj og en god kontrol kan sikre dig en plads i finalen. Best in Life vil sørge for din F1 oplevelse

WIMBLEDON DEN 28. JUNI – 11. JULI 2021

Kommende begivenheder

Når millioner af misundelige fans er limet til TV-skærmen, nyder du kampene LIVE fra tribunerne. Vores skræddersyet pakker er tilpasset dine ønsker – vi har alle unikke opgraderinger som du turde drømme om. Det her er din chance for at komme på en unik tennis oplevelse med Best in Life.

OKTOBERFEST I MÜNCHEN DEN 18 SEPTEMBER – 3 OKTOBER 2021

Kommende begivenheder

Vi har formået at få værelser på et super moderne 3-stjernet hotel kun 110 meter fra Oktoberfesten. Udover det vil du have muligheden for at opgradere til et 5-stjernet hotel 850 meter fra festivalen. Derudover har vi de bedste telte på festivalen, vi er klar og parat til en kæmpe fest!

ABU DHABIS GRAND PRIX DEN 29. november 2020

Kommende begivenheder

Best in Life arrangerer en unik F1 tur til Abu Dhabis Grand Prix fra den 25 – 30. november 2020. Du bor på vores yndlings hotel i Dubai, Le Royal Meridien på Jumeriah Beach. Oplev det bedste F1 racerløb

VINTER I BEIJING, KINA DEN 9 – 25 FEBRUAR 2022

Kommende begivenheder

Beijing er kendt for sin naturlige skønhed, maleriske landskab og tårnhøje bjerge. Denne by vil være værtsland for vinter sportens største begivenhed og tusindvis af atleter vil opholde sig i Beijing. Der vil opstå store øjeblikke i februar 2022, Kina og Best in Life er forberedt til at byde velkommen til alle interesseret og vi har skræddersyet de perfekte pakker!

VM I DOHA QATAR DEN 16. NOVEMBER til 16. DECEMBER 2022

Kommende begivenheder

Der er meget få sportsbegivenheder i verden som kan matche VM i fodbold. Fra d. 16. november 2022 vil Qatar sparke den største og mest ventede turnering i gang. Ikke alene vil Qatar være værtsland for VM med 32 af verdens bedste fodboldnationer, de vil også byde velkommen til fans fra hele verden. Fodboldfans vil opleve top fodbold i 32 dage hvor alle kampe vil være nervepirrende og fyldt med spænding lige indtil sidste slutfløjt.

VM I ISHOCKEY 2021

Kommende begivenheder

Nu er det igen Letlands tur til at være værtsland for ishockey VM i 2021. Ishockey fans fra hele verden vil storme til Riga for at opleve det bedste ishockey som sporten byder på og Riga er mere end klar til at give dem den største VM oplevelse nogensinde!

SOMMER I TOKYO DEN 23 JULI – 8 AUGUST 2021

Kommende begivenheder

Best in Life er anerkendt som en af verdens førende inden for arrangering af internationale sportsrejser. Med mere end 40 års erfaring i bagagen, tager vi os af alle detaljerne, så du ikke skal bruge din dyrebare tid og kun fokusere på at nyde din OL oplevelse.

EM 2021 i 13 EUROPÆISKE LANDE

Kommende begivenheder

Best in Life har adgang til officielle EM billetter til alle kampe under EM 2021, fra gruppekampe til kvartfinalen, semifinalen og den store finale. Vi kan desuden tilbyde dig de bedste hotelophold til lige præcis det hold du vil følge.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!