KULINARISKE REJSER

Best in Life’s mission er at skabe en one-of-a-kind oplevelse til dem der elsker mad! På vores kulinariske rejser vil du blive forkælet med de traditionelle retter og gourmet specialiteter. Turens formål vil selvfølgelig også være, at du opnår kompetencerne til at kunne servere samme oplevelse for dine venner eller familie – i dit eget køkken… Ganske enkelt er vores kulinariske rejser en blanding af nydelse og læring.

OPLEV DET ITALIENSKE KØKKEN

Kulinariske rejser

Det italienske køkken er en stor kultur. Vi planlægger kulinariske ture på tværs af Italien med særlig vægt på steder som: Piemonte, Toscana, Veneto, Umbrien, Emilie Romagna, Rom / Lazio, Campania og Liguria. Du vil besøge pasta fabrikker, ostermejerier, vinkældre, bagerier og meget mere.

Programmet kan altid tilpasses til dine behov, interesser og budget og turene er til rådighed hele året rundt. Menuerne kan dog ændre sig afhængigt af årstiderne. Tag på en kulinarisk rejse til Italien og bliv italiener i eget køkken.

GORDON RAMSAY MASTER CLASS

Kulinariske rejser

Tag til London på dit livs kulinariske rejse med Best in Life – En madoplevelse udover det sædvanlige på Gordon Ramsays 3-stjernet Michelin restaurant. Lær at lave mad som Gordon Ramsay og oplev det ultimative inden for madlavningskurser. Rejsen kan bookes hele året og begynder om lørdagen kl. 09:30.

Test dine køkken færdigheder af med de bedste kokke i verden og bliv Gordon Ramsay i eget køkken.

MIDDAG FOR TO PÅ 122 ETAGE I BURJ KHALIFA

Kulinariske rejser

På 122. etage i verdens højeste bygning, 442 meter over jorden, udfolder hele Dubai’s by sig lige foran dine øjne.

Best in Life tilbyder dig et bord med en af Dubais allerbedste udsigter udover Down Town Dubai, Palm Jumeirah og Dubai Marina. Den Arabiske Golf vil hilse på dig i det øjeblik du træder ind i verdens højest beliggende restaurant: Som du naturligvis kommer til i verdens hurtigste elevator.

Det er denne uforglemmelig udsigt, der sætter scenen for en uforglemmelig gourmet oplevelse på At.mosphere i Burj Khalifa. Og som Best in Life’s kunde, kan du nu nyde eksklusiv adgang til restaurantens private spisestue og en fantastisk kulinarisk oplevelse for to.

.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!