Luksusrejser – Når du kun vil have det bedste!

Drømmerejsen er individuel

Luksusrejser

Du er vild med en slags rejse og din ven er vild med en anden. Vi mennesker er vidt forskellige og det er vores luksusrejser også. Vi har samlet en række spændende, eksotiske og meget varierede rejser til dig. Hvis det ikke rammer din smag, så tager vi bare et møde og skræddersyer rejsen til dit behov og budget. Lad os hjælpe dig med din næste luksusrejse!

I er vores MIP (most important person)

Når du rejser med Best in Life får du ‘MIP’ behandling. Vores unikke destinationer og rejseplaner er skræddersyet til den gruppe eller det individuelle menneske som vil have en ‘once-in-a-lifetime experience’ Vores rejseplaner kan altid tilpasses til dit behov og dit budget. Vi ser frem til at forfremme dig til MIP og tilbyde dig Best in Life’s rejseoplevelser!

Destinationer

Erhvervsrejser - virksomhedsrejser - oplevelser

Luksusrejser til Dubai

Dubai er en kosmopolitisk by i luksuriøse og omfattende omgivelser. Byen er fuld af kontraster i form af sin gamle bydel i ørkenen samt det nye Dubai som er omgivet af det rene luksus. Få steder i verden byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Det er netop dette som gør Dubai til en unik destination.

Kvalitetsstempel

Best in Life’s ejer og direktør Henrik Elmholdt har tidligere boet i Dubai i en årrække da han var direktør for Emirates Holiday. Vi kender derfor de bedste hoteller, restauranter, aktiviteter og oplevelser i De Forenede Arabiske Emirater. Den erfaring skal netop vores kunder have glæde af! Kontakt os i dag og lad os sammen skræddersy din rejse til Dubai

Luksusrejser til Borneo

Vil du på eventyr? Så anbefaler vi en luksusrejse til Borneo! Det er verdens tredje største ø og byder på et tropisk paradis med en variation af natur, kultur og landskaber, der vil overvælde selv den mest erfarne rejsende. Her kan du stadig finde uberørte områder samt sjældne dyrarter. Vi har efter flere besøg i regnskoven samt de omkringliggende øer og storbyer skræddersyet de mest eventyrlige rejseprogrammer med de mest charmerende resorts Borneo byder på.

Tropisk eventyr

Dybt inde i Borneos jungle bor du på det sublime Borneo Rainforest Lodge. Her vandrer du på udspændte hængebroer højt oppe under regnskovens trækroner. Du sejler langs smalle floder hvor næseaberne svinger sig i træerne og krokodillerne lurer i vandoverfladen. Måske er du heldig at møde en flok vilde elefanter og se flyvende næsehornsfugle. Derefter oplever du de mest utrolige maritime omgivelser på en af Borneo’s mange øer. Du vil opleve havskildpadder, når de i ly af mørket kommer op på stranden for at lægge æg samt snorkle i et af verdens smukkeste koralrev.

Vi har de mest eventyrlige rejseprogrammer til dig som vil opleve Borneo på den rigtige måde.

Luksusrejser til Thailand

Thailand er et af Østens store rejsemål og det med god grund. For landet har utrolig meget at tilbyde den rejsende, og oplevelserne er lige så forskelligartede som forventningerne. Landet har gennem tiden holdt sin charmerende ‘Thainess’ intakt og hvor end du rejser vil du altid møde imødekommende, smilende og glade lokale ansigter.

Thailand er noget for alle

Hvad kan du ikke opleve på din rejse til Thailand? Du kan bo på nogle af verdens bedste hoteller og nyde shopping i verdensklasse side om side med farverige templer, du kan opleve munke i samme tilværelse, som for flere hundrede år siden. Spis gourmetmad på taget af skyskrabere eller nyd dit utrolige måltid for få penge på natmarkedernes gadekøkkener.

Luksusrejser til Sydafrika

Sydafrika indeholder alt og mere til! Nationen byder på 11 forskellige sprog og et væld af muligheder, lige fra spektakulære Cape Town og de smukke vinmarker i Paarl og Stellenbosch til utrolige Garden Route og glitrende Sun City Resort.

Best in Life tilbyder dig alle former for skræddersyet rejser til Sydafrika. En af vores favorit byer er Cape Town og med vores relationer kan vi give dig en oplevelse som du ikke selv kunne planlægge.

Luksusrejser til Brasilien

Brasilien er det femte største land i verden og byder bl.a. på uberørte strande og tropiske jungler. Det brasilianske folkefærd er utrolige flinke og behandler ofte turisterne bedre end de lokale. Lad dig rive med af den brasilianske passion for samba, musik, fester og fodbold. Brasilien byder på mange store oplevelser såsom et af verdens mest vandrige vandfald (Iguazu Falls), karneval og samba i Rio de Janeiro, den dampende jungle Amazon og den solrige strand Copacabana.

Luksusrejser til Kina

Kina indeholder noget for alle og er et land med en ekspansiv udsigt. Det byder på alt fra gamle kulturskatte, natursmukke treks og pandaer til et utroligt storbyliv og massere af shopping.

En luksusrejse til Kina er en fest for sanserne og fuld af unikke oplevelser. Best in Life tilbyder dig bl.a. en unik 13-dags tur hvor du vil opleve teens hjemland på to unikke destinationer Yunnan og Guizhou. Turen vil fokusere på følgende temaer: Te, kultur, mad og landskab

Luksusrejser til Maldiverne

Maldiverne byder på afslapning i de smukkeste omgivelser. Hvis du elsker sol, tropiske strande, lunt vand i lagunerne, dykning, snorkling, romantik og selvforkælelse på høj plan så anbefaler vi dig at tage til Maldiverne. Maldiverne er placeret i Det Indiske Ocean og byder på mere end 1.000 koraløer med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Der er typisk kun ét hotel pr. ø og vi kan forsikre dig om at vi kender de bedste hoteller i dette paradis.

Luksusrejser til Mauritius

Mauritius er en perle i Det Indiske Ocean og praler med fantastiske strande, bjergrige landskaber, himmelsk smuk natur og koloniale byer samt nogle af de bedste hoteller, luksuriøse spa oplevelser og golfkurser i verden. En ferie til Mauritius tillader dig til at genfinde dig selv i en kultur sammenblandet af europæer, indere, kinesere med kreolsk indflydelse. Dette, koblet sammen med en varm velkomst og exceptionel personlig service sikrer at Mauritius er stedet du aldrig vil forlade.

Luksusrejser til Irland

Mange mennesker er begejstret for den grønne ø pga. sin betagende smukke natur, de vilde slotte, maleriske landsbyer, små bugtede veje, talrige pubber, gamle myter og sin charmerende befolkning.

Bo i dit eget slot eller country house. Test dine færdigheder i bueskydning, nyd en gallamiddag og nyd de forskellige temaer et slot kan byde på. Kom op på hesten og tag til det “vilde vesten” i Irland. Du vil lære at synge, danse irsk dans, besøge vestkysten i veteranbiler, tage del i en falkejagt, forsøge at holde en majestætisk fugl og meget mere.

Luksusrejser til Italien

En rejse til Italien er meget mere end pasta og fodbold! Det vil være en oplevelse af at leve livet og det byder på noget for alle! Oplev de rustikke herligheder i Rom, de maleriske bygninger samt romantikken i Venedig. Kombiner så det med sol, lækker mad og gæstfrihed fra italienerne.

Italien byder på historisk arkitektur, fra de smukke gader i Pompeji og det skæve tårn i Pisa, til katedralen i Firenze og Santa Maria del Fiore. Du vil aldrig løbe tør for attraktioner i Italien. Tag en bådtur igennem de romantiske kanaler i Venedig eller stå i ærefrygt på den ikoniske bygning i Rom, selve Colosseum.

Luksusrejser til Portugal

Portugal var engang et kraftfuldt søfarende kongerige, der dominerede ruterne til Afrika, Sydamerika og Orienten. Portugal er dog i dag et venligt og afdæmpet sted med en laidback vibe og en fantastisk kystlinie som er omgivet af gyldne strande og endeløse klitter. Portugal er perfekt at udforske til fods, i kajak, på cykel eller endda på hesteryg – Selvom en stor del af landets charme kommer fra smægtende dage på stranden, spisning på lækre fisk og skaldyr restauranter og utrolige solnedgange.

Luksusrejser til Rusland

Best in Life introducerer “uopdagede” Rusland – hvor vi kan skabe oplevelser, som du ikke er i stand til at skabe på egen hånd. Vi har et stort netværk i Rusland som giver os mulighed for at vise de bedste sider af landet til vore kunder. Vores kreativitet differentierer os. Rusland er en destination med utrolige mange muligheder. Vores rejseprogrammer belønner dem som gerne vil besøge Rusland.

Rusland er verdens største land og strækker sig over to kontinenter samt ni tidszoner. Bekæmpelsen af Sovjetunionen har medført en ny favorit destination for turister! Det er et unikt og spændende land at besøge og der venter oplevelser for enhver smag. Rusland byder foreløbigt på 23 UNESCO fredet attraktioner/steder og der er noget om snakken! Naturelskeren kan nyde de store vildmarker, historieinteresserede kan studere landets utrolige fortællinger og livsnyderen kan fornøje sig med væld af kulturelle tilbud.

Luksusrejser til Spanien

Best in Life tilbyder dig det bedste fra Spanien, strandferie, eksklusiv indkvartering, langtidsferie, luksusrejse i tog, Michelin restauranter, personlig assistance, shopping med personal shopper, privat transport (sedan, Rolls Royce, privatfly, yacht), VIP sportsrejser, helikopterture og meget mere…

Luksusrejser til Storbritannien

En ferie til Storbritannien vil byde på utrolige mange muligheder, attraktioner og oplevelser. Fra den internationale storby London eller det smukke og kuperede landskab i Skotland til de maleriske købstæder og flotte kyststrækninger. Storbritannien er et fascinerende land at udforske.

Best in Life tilbyder dig et stort udvalg af ture til Storbritannien. Alt fra fodboldrejser, Wimbledon og billetter til din drømme koncert/teaterforestilling til Gordon Ramsay Master Class i London. Du har drømmen – vi gør den til virkelighed!

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!