DUBAI

DEN MEST BEUNDRINGSVÆRDIGE BY I VERDEN

Luksusrejser til Dubai

Dubai er en kosmopolitisk by i luksuriøse og omfattende omgivelser. Byen er fuld af kontraster i form af sin gamle bydel i ørkenen samt det nye Dubai som er omgivet af det rene luksus. Få steder i verden byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område. Det er netop dette som gør det til en unik destination.

Dubai byder på ørkentur, storby, utrolige golfbaner, hvide sandstrande, dykning, øer, verdens bedste hotel, verdens højeste bygning og meget mere. Alt er lige niveauet bedre!

unique

KVALITETSSTEMPEL

Best in Life’s ejer og direktør Henrik Elmholdt har tidligere boet i Dubai i en årrække da han var direktør for Emirates Holiday. Vi kender derfor de bedste hoteller, restauranter, aktiviteter og oplevelser i De Forenede Arabiske Emirater. Den erfaring skal netop vores kunder have glæde af! Kontakt os i dag og lad os sammen skræddersy din rejse til Dubai

BEST IN LIFE CONCIERGE SERVICE

Luksusrejser til Dubai

Efter mange år i Dubai og med Best in Lifes mere end 80 partnere i landet har vi et stort og indgående kendskab til de bedste oplevelser i Dubai & Abu Dhabi. Vi elsker at inspirere vores gæster med skræddersyet rejseprogrammer tilpasset det enkelte individ. Alt fra firmaarrangementer og private fester på de bedste restauranter til en romantisk middag for to, en ferietur, F1 løb eller koncert! Vores concierge service har altid fingeren på pulsen og vi sikrer dig den bedste rejse til mellemøsten.

Luksusrejse til Dubai

Luksusrejser til Dubai, består bl.a. af et godt hotel! Her vil One&Only Royal Mirage været et godt valg! Det er ét af vore nøje udvalgte hoteller som ligger direkte ved stranden i helt unikke omgivelser med lyden af det skvulpende vand fra Den Arabiske Golf. Hotellet har taget udgangspunkt i de arabiske rødder og er indrettet efter de bedste mellemøstlige forskrifter med gårdhaver, palmer, løgformede kupler på tagene og meget mere!

Den ultimative rejse til Dubai (som vist på TV)

Luksusrejse til Dubai

Kære Best in Life kunder! Efter vi stod for arrangementet til et TV-program i De Forenede Arabiske Emirater modtog vi rigtig mange henvendelser på et lignende rejseprogram. Det er nu skræddersyet specielt til dig!

le-royal-meridien

Luksusrejse til Dubai

Le Royal Meridien Jumeirah Beach Resort & Spa er et fantastisk hotel som både er stort og moderne samt meget familievenligt! Det er beliggende lige ved stranden, Jumeirah Beach og har en smuk have med to store pools. Deres spaafdeling er desuden en af Dubai’s bedste! Så tøv ikke med at tage en spabehandling.

Ørkensafari i Dubai

Luksusrejse til Dubai - Rejse til Dubai

Ingen rejse til Dubai, vil være fuldført uden du har oplevet en ørkensafari. Du vil blive afhentet af en privatchauffør på dit hotel og blive kørt ud til ørkenen. Her vil der så være fart over feltet med vild kørsel op og ned af sandbakkerne. Du vil også have mulighed for at prøve kræfter med sandboarding. Derefter vil I blive kørt ud til en ørkencamp, hvor der vil blive serveret lokal mad samt drikkevarer under den smukke stjernehimmel. Hvis du får lyst kan du også ride på kameler samt smykke dig med en henna tatovering. Det er en utrolig oplevelse som skal opleves på din rejse til Dubai.

Middag for to på 122 etage i Burj Khalifa 

Luksusrejse til Dubai - Rejse til Dubai

På 122. etage i verdens højeste bygning, 442 meter over jorden, udfolder hele byen sig lige foran dine øjne.

Best in Life tilbyder dig et bord med en af Dubais allerbedste udsigter udover Down Town, Palm Jumeirah og Dubai Marina. Den Arabiske Golf vil hilse på dig i det øjeblik du træder ind i verdens højest beliggende restaurant! Som du naturligvis kommer til i verdens hurtigste elevator.

Det er denne uforglemmelige udsigt, der sætter scenen for en uforglemmelig gourmet oplevelse på At.mosphere i Burj Khalifa. Og som Best in Life’s kunde kan du nu nyde eksklusiv adgang til restaurantens private spisestue og en fantastisk kulinarisk oplevelse for to.

Vilde aktiviteter i Dubai!

Luksusrejse til Dubai - Rejse til Dubai

Best in Life har aftaler med flere aktivitetsbureauer, oplev bl.a. følgende på din rejse til De Forenede Arabiske Emirater:

– Flyv helikopter i Dubai. Det er det smukkeste du kan forestille dig med udsigt over The World, The Palm og meget mere.
– Lej din egen Yacht og brug en af dine feriedage ude på vandet omgivet af sol, smuk udsigt, godt selskab og luksuriøse omgivelser. Vi har adgang til Dubai’s bedste Yachts.
– Lej din drømmebil på din ferie i Dubai. Porsce, Ferrari, Mercedes, Aston Martin, Lamborghini eller en BMW I8? Du bestemmer.

OG MEGET MERE! Blot kontakt os og lad os sammen skræddersy din rejse til Dubai.

Tag med Best in Life til F1 finalen i Abu Dhabi

Luksusrejser til Dubai

Sammenkoble vores luksusrejser til Dubai med Formel 1! Abu Dhabis Grand Prix vil være den ultimative Formel 1 rejse. Banen er omgivet af Yas Viceroy Hotel og bl.a. kendt for sin 60-meter høje soldrevne Shams Tower. Udover F1-race byder løbet på den ultimative underholdning i form af koncert hvor bl.a. Jay Z, Muse, Beyoncé, Aerosmith, Linkin Park og Paul McCartney har gæstet Yas Marina. Den årlige koncert er inkluderet i alle pakker og du får derfor mere end Formel 1 på denne tur.

(Vi bor selvfølgelig i Dubai)

Vær racerkøre for en dag i en Jaguar F-type S

Luksusrejser til Dubai

Har du også altid drømt om at køre en Jaguar F-Type S? Nu har du chancen! Tag på en rejse til Dubai og vær racekøre for en dag på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

Jaguar F-Type S er en rigtig Jaguar-sportsvogn! Bilen har fokus på en høj ydelse og hurtig reagerende styring. Superchargede motorer, let karrosseriopbygning i aluminium og avanceret kørselsteknologi giver en oplevelse udover det sædvanlige! Den bil du vil køre indeholder en 3.0 liters V6 supercharged benzinmotor med 380hk!

Ultimativ Pubcrawl i Dubai – Fra land til søs og i luften

Luksusrejse til Dubai

Tag på Best in Life’s ultimative Pub crawl i Dubai og oplev byen fra land til søs og i luften! Vi besøger de fire bedste barer/clubber og du vil opleve det bedste af Dubai’s natteliv!

Kort fortalt vil din pubcrawl ikke kun berøre fire barer/clubber men også fire forskellige transportmidler: Superbil, Helikopter, Yacht og Rolls-Royce som vil transportere dig fra bar til bar.

Lej en Ferrari 458 i 24 timer

Luksusrejse til Dubai

På vores luksusrejser til Dubai vil vi sørge for den helt rigtige transport! Når det kommer til superbiler, findes der næppe noget mere ikonisk end en Ferrari! Forestil dig spændingen når du rent faktisk sidder bag rattet og kører ned ad Sheikh Zayed Road i denne italienske hingst med udsigt til Dubais fantastiske skylines. Nyd de brølende 458 hestekræfter og en acceleration fra 0-100 km / t på mindre end tre sekunder.

LUKSUSREJSER TIL DUBAI

FACTS

Flyvetid | 6t direkte

Anbefalet periode | foråret, efteråret og vinteren

Tidsforskel | 2t (+3 om sommeren)

D

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Dubai! Det er en spændende destination, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse. Vi assisterer dig med vores detaljerede rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vores kontor på de tidspunkter som passer dig og drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer, hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din rejse til Dubai!

D

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!