SVALBARD – EN OPLEVELSE FOR LIVET

SVALBARD er åben.

Er du klar til nye store oplevelser

Nordlys, isbjørne, enorme isbjerge og masser af pingviner

Rajan Kunz Sakaria er ekspert i polar rejser. Kontakt ham på rajan@bestinlife.dk

 

Rajan Kunz Sakaria har fokus på rejser til Norges fantastiske øer, Svalbard der strækker sig helt op over 80 grader nord. Forholdsvis nemt at rejse til og fyldt med isbjørne, hvalrosser og sæler. Et af de mest unikke steder i verden til at opleve den ægte polarverden. Desuden vil der komme rejser til Nordøstgrønland, der er noget af det mest øde i arktis og meget mindre besøgt end det mere ”turistede” Vestgrønland. Efter de nordlige breddegrader drejer vi kompasset stik syd og kommer tæt på pingvinerne og de enorme isbjerge i Antarktis desuden Falklandsøerne & Sydgeorgien. Rajan Kunz Sakaria er første dansker der kom sejlende til Nordpolen. Har arbejdet på en lille isbryder med rejsende til/fra Antarktis samt Falklandsøerne og Sydgeorgien i perioden 2005 – 2008. Har desuden besøgt Nordøstgrønland og Svalbard flere gange både sommer og vinter siden 1992..

Ed Sheeran koncert i London

Svalbard – Perlen i det arktiske område – der strækker sig helt op over 80 grader Nord (højere end Thule Airbase). Det er forholdsvis nemt, at komme helt herop og vi kan (næsten) garanterer møde med isbjørne, hvalrosser og sæler, der flokkes her i stor stil.

Absolut et af de mest unikke steder i verden. En fantastisk mulighed for at opleve den ægte polarverden.

Dag 1: Ankomst

Ankomst og indlogering.

Dag 2: Barentsburg

Besøg i den russiske mineby med cirka 1.000 indbyggere. Her på Svalbard er det visumfrit at besøge Rusland og det eneste sted på kloden, hvor øst og vest lever på den måde. Byen bære kraftigt præg fra sin tid under Sovjetunionen, et meget spændende besøg.

Dag 3: Gletschervandring & hundeslæde

På turen kommer man helt ind i selve gletscheren, hvor man får en meget unik oplevelse omgivet af ismasserne. Eftermiddagen bruges på en magisk oplevelse med hundslæde gennem sneen (eller på hjul om sommeren).

Dag 4: Longyearbyen med museet

Rundtur i byen samt museet, der er også mulighed for at besøge en af de aktive miner

Dag 5: Hjemrejse

Fyldt med spændene oplevelser begynder hjemturen med et kort skift i Oslo.

  • Fly København – Longyearbyen t/r
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • 4 overnatninger på det 4* Radisson Blu Polar Hotel
  • Daglig morgenmad
  • 4 udflugter af eget valg – varierer afhængigt af årstiden
  • Best in Life concierge service
  • EU-ansvarsforsikring
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Pris pr. person fra 13.500,- DKK (Baseret på dobbeltværelse)

d

KONTAKT OS

Kontakt os i dag for at bestille rejsen til Svalbard i selskab med Rajan. Såfremt du har andre behov end ovenstående kan dette selvfølgelig tilpasses til dine behov, ønsker samt budget. Ovenstående er blot som vi ville gøre det.

d

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!