BRASILIEN

OPLEV SYDAMERIKA’S STØRSTE NATION

Luksusrejser til Brasilien

Sig Brasilien og straks springer billeder af sandstrande, fodbold og samba frem på nethinden. Men Brasilien er meget mere end dette. Brasilien er både et stort og meget forskelligartet land. Fra Pantanals dyrerige vådområder til Amazonas endeløse tæppe af trækroner, og fra vidunderlige Rio til hyggelige historiske byer, der emmer af nostalgi fra kolonitidens æra. Dyrelivet er lige så eksotisk som landskaberne. Farverige arapapegøjer og tukaner skratter højlydt fra junglens trækronerne, mens forunderlige myreslugere søger føde på de gyldne savanner. Piratfisk jager i floderne, og mellem træstammerne ligger også større rovdyr på lur. Brasilien er et eldorado for naturelskede, og der er gode muligheder for at komme tæt på de fantastiske omgivelser. Bo på en lodge i hjertet af Pantanal, sejl med flodbåd ned af Amazonas og mærk jorden ryste under dine fødder, når millioner af liter vand vælter ud over klippekanten ved Foz do Igurazu.

SAMBAENS HJEMLAND

Luksusrejser til Brasilien

Hvilket Brasilien, man søger, er meget individuelt. Men ligegyldigt hvor i det store land, du rejser hen, vil du blive mødt af de festlige, åbne og gæstfrie brasilianere, og det er svært ikke at lade sig rive med at deres farverige og imødekommende livsstil. For selvom livet ikke er en dans på roser for alle i Brasilien, holder ingen brasilianere sig tilbage, når sambaens flirtende rytmer byder op til dans i de varme, tropiske nætter.

DE BEDSTE AF BRASILIEN

Luksusrejser til Brasilien

Dette eventyr vil starte i Rio de Janeiro, som absolut er en af verdens flotteste og mest livlige storbyer. Her oplever du Rios mange farverige sider samt de imødekommende lokale. Fra Rio køres til Parati, som er en lille perle af en kystby med brolagte gader og charmerende huse fra kolonitiden. Så er det tid til at udforske regnskovsområdet som er beliggende nær grænsen til Argentina og Paraguay og her vil du bl.a. opleve et af verdens største og mest spektakulære vandfald, Foz do Iguaçú. Enorme vandmasser vælter ud over den to km brede klippekant og styrter i dybet med en sådan kraft, at jorden ryster under dine fødder. Derefter går turen videre til Pantanal, der er et af verdens største vådområder og hjemsted for en mangfoldighed af eksotiske dyrearter. Du bor på en lodge midt i den storslåede natur og tager på ekspeditioner ud for at opleve det rige dyreliv. Forude venter eventyrlige dage med afrikansk kultur og brasiliansk folkeliv i smukke gamle Salvador samt de vidunderlige strande i Praia do Forte. Vores luksusrejser til Brasilien kan skræddersyes til dine behov.

JUNGLEEVENTYR

Luksusrejser til Brasilien

Med vores luksusrejser til Brasilien kan du opleve den brasilianske jungle i Amazon! Forbered dig på en lang rejse igennem regnskoven, og heldigvis er denne “transport” en oplevelse i sig selv. Du vil bo på Amazon Lodge som er en af de bedst beliggende lodger i Amazonjunglen. Denne lodge minder lidt om en palmebeklædt pavillon. Der findes her 18 værelser som vil være med til at give dig en jungleoplevelse udover det sædvanlige. Efter en lang og spændende dag i junglen, kan du hoppe i det sorte, stille vand og nyde en frisk svømmetur mellem piratfisk. Du kan også tage en ad lodgens mange kanoer og udforske Jumasøen på egen hånd. Mulighederne er mange og du skal blot gøre det du synes er det mest optimale. Flere gange om dagen arrangeres der utrolige spændende udflugter af lodgens personale og her anbefaler vi absolut deltagelse. Nogle vil foregå i kanoer hvor andre vil være til fods, du kan endda også forvente udflugter om natten! Om aftenen afholdes denne spændende udflugt kaldes “alligatorspotting” som kombinerer spænding og høj puls.

RIO DE JANEIRO OG ILHA GRANDE

Luksusrejser til Brasilien

Få lande i verden har så mange dejlige strande som Brasilien og specielt hvis man bevæger sig fra fastland ud til de små tropiske øer langs den brasilianske kyst. Denne rejse starter i farverige Rio de Janeiro, som byder på en vild kontrast af storby, tropiske strande og jungleklædte bjergtoppe. Her vil du opleve den farverige by ovenfra på bjerget Corcovado side om side med den store kristusfigur samt nyde livet på Copacabana og Ipanema sammen med de altid imødekommende brasilianere. Herefter går turen ud på paradisøen Ilha Grande som byder på helt fantastiske maritime omgivelser! Her vil du nyde fire dage og forbered dig på lunt vand i lagunerne, dykning, snorkling, regnskov, høje bjerge og selvforkælelse på høj plan.

HØJ SOL OG GLADE DAGE I BRASILIEN

Luksusrejser til Brasilien

Brasiliens kyst er velsignet med smukke strande og masser af solskin. Derfor er det ikke underligt, at brasilianerne er verdensmestre i strandliv. Du indleder rejsen med tre spændende dage i Rio de Janeiro, en af verdens smukkeste og livligste storbyer. På Rio’s berømte strande vrimler det med strandløver, nougatfarvede skønheder i små bikinier og fodboldspillende knægte, der drømmer om rigdom og ære. Du udforsker byen og kører gennem regnskoven til toppen af Corcovado, hvor den enorme Kristusfigur står og favntager Rio. Siden går turen til Búzios, hvis charme og lækre strande lokker folk til fra hele Sydamerika.

Luksusrejser til Brasilien

FACTS

Flyvetid | 14:30t

Anbefalet periode | Året rundt, afhænger af den valgte destination

Valuta | Real

Sprog | Portugisisk

K

SKRÆDDERSYET REJSE

Lad os hjælpe dig med vores viden omkring luksusrejser til Brasilien! Det er et spændende land, med et hav af muligheder. Den helt rigtige rådgivning er derfor meget vigtig for en vellykket rejse, vi assisterer dig med vores detaljerede rejseprogrammer som tilpasses til dine behov. Lad os mødes på vores kontor på de tidspunkter som passer dig. Drejer det sig om en større rejse, kommer vi også meget gerne hjem til jer! Hvor hele familien kan være samlet. Vi ser frem til at høre fra dig!

K

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!