Badeferie i Spanien

Badeferie - Mallorca Menorca Ibiza

Dag 1 – Mallorca

Velkommen til Palma og dets utrolige blanding af kulturer som byen indeholder. Besøg Sa Seu katedralen i Palma som er en must see seværdighed og et varemærke på hele Mallorca.

Efter frokost vil der være mulighed for spadseretur gennem de gamle gader, hvor I vil opleve byens kultur og gamle traditioner som omhandler: skrædderi, kurvefletning, tekstiler, læder- og glashåndværk samt guld- og sølvarbejder.

Dag 2 – Menorca dagtur 

Om morgenen vil I fordybes i Middelhavet med en dagstur via havet til Menorca. Udflugten til Menorca vil omfatte et besøg til Ciutadella og Del Toro, hvorfra man kan nyde en smuk udsigt.

Overnatningen vil være på Mallorca.

Dag 3 – Mallorca

Turen går til de berømte Drach-huler. Det er et naturligt hul som er 25 meter dybt og I vil blive ført igennem vidunderlige omgivelser af drypsten, der hænger ned fra loftet og vokser fra gulvet, dannet af vand og kalk gennem flere tusinde år. I bunden af grotterne ligger søen “Lago Martel” der betragtes som en af de største underjordiske søer i verden.

Efter en aktiv grottetur skal byen Manacor udforskes på bedste vis. Byen byder på fantastiske gader, antikke bygninger, butikker, boder, standpromenade og meget mere. Om aftenen kan man tilbringe sin tid på en bred vifte af gode pubs, elegante restauranter og diskoteker.

Dag 4 – Ibiza

I dag vil I tage færgen til Ibiza “La Isla Blanca”. Dette er en smuk ø med en gammel bydel som består af en lang og stolt fortid og af UNESCO udråbt til en del af verdens kulturarv. Dette internationale varemærke anerkender den kulturelle, arkitektoniske og historiske værdi som byen byder på. Byen er fuld af smalle gader og monumenter, slotte og katedraler. Gå rundt om Dalt Vila og I vil opleve denne fantastiske mur og en utrolig udsigt over byen og havet.

Om eftermiddagen besøges naturreservatet Ses Salines. Det er et stort område af vådområder der har sit eget økosystem og et økologisk landskab. På grund af den store mængde salt i havet vil du kunne spotte masser af havfugle.

Dag 5 – Ibiza

I dag vil I besøge denne charmerende lille landsby, Santa Gertrudis. Byen byder på unikke traditioner, smukke firkantede huse, flotte kirker, hvidkalkede vægge og en håndfuld gode barer, restauranter, butikker bl.a. med kunsthåndværk og kunstgallerier. Alle disse muligheder vil være omgivet af det smukke landbrugslandskab.

Derefter besøger I Santa Eulalia des Riu kysten, hvor I kan opleve et “hippie marked” med de lokale øboere. Aftenen slutter med besøg på den berømte Café del Mar i Sant Antoni de Portmany, hvor I kan nyde en kop kaffe eller en cocktail og opleve en af de smukkeste solnedgange som verden byder på.

Dag 6 – hjemtur

I vil blive transporteret tilbage til Mallorca i færge og derefter vil en chauffør hente og bringe jer til lufthavnen.

Priser og datoer gives ved forespørgsel

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!