KULINARISK OPLEVELSE FOR TO PÅ 122. ETAGE I BURJ KHALIFA

Verdens højeste beliggende restaurant

På 122. etage i verdens højeste bygning, 442 meter over jorden, udfolder hele Dubai by sig lige foran dine øjne.

Best in Life tilbyder dig et bord med en af Dubais allerbedste udsigter udover Down Town Dubai, Palm Jumeirah og Dubai Marina. Den Arabiske Golf vil hilse på dig i det øjeblik du træder ind i verdens højest beliggende restaurant! Som du naturligvis kommer til i verdens hurtigste elevator. Det er denne uforglemmelige udsigt, der sætter scenen for en uforglemmelig gourmet oplevelse på At.mosphere i Burj Khalifa. Og som Best in Life’s kunde kan du nu nyde eksklusiv adgang til restaurantens private spisestue og en fantastisk kulinarisk oplevelse for to.

Det er ikke kun verdensrekorden, der placerer At.mosphere i en liga over de fleste. Restauranten kan prale med 3 fine bespisninger: restauranten, grillen eller loungen og så det private område. Med innovative og imponerende menuer hver sæson bringer At.mosphere nogle af de fineste kreationer sammen ved hjælp af internationale råvarer.

Du vælger selv fra den omfattende menu, som fremhæver traditionelle og moderne britiske retter med et fransk touch.

Frokosten serveres med et udvalg af drikkevarer uden alkohol, mens middagen er med champagne og vin. Til frokost kan du nyde kaviar, foie gras, røget østers eller carpaccio for at skærpe appetitten.

Middagsmenuen tager dig gennem en dejlig blanding af skaldyr og mørt kød, grillet til perfektion, mens dessertmenuen bl.a. består af smeltet chokoladekage, saltet karamel parfaits, Mandarin sfære og citron- og passionsfrugt marengs

Læn dig tilbage, slap af og tillad dig selv at blive overrasket af den flotte vifte af specialiteter.

Pris

Kulinarisk oplevelse i Dubai, kulinarisk oplevelse i Burj Khalifa, verdens højeste bygning

Pris per par for 3 retters menu, 7.800,-

Pris per par for 4 retters menu fra 10.500,-

K

BOOK DIN KULINARISKE OPLEVELSE I VERDENS HØJESTE BYGNING

K

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!