EKSKLUSIVE FODBOLDREJSER

Enhver fodboldfan vil bekræfte at fodbold skal opleves LIVE! Oplev nogle af verdens bedste spillere gå på banen i unikke omgivelser af fans, det er en af de største oplevelser man kan forestille sig. Best in Life tilbyder eksklusive fodboldrejser til dit favorit hold; Lige fra Anfield i Liverpool til Camp Nou i Barcelona, videre til PSG på Parc de Princes i Paris og Bayern München på Allianz Arena. Du har dit hold, vi laver din fodboldrejse!

Vi tilbyder VIP-pakker som består af fodboldbilletter i en lounge, 4 eller 5-stjernet hotelophold beliggende i centrum. Vores eksklusive fodboldrejser har ingen begrænsninger!

Når du bestiller din fodboldrejse hos Best in Life får du en garanteret problemfri tur. Med vores mere end 40 års erfaring er vi “Verdens bedste rejsebureau til arrangering af fodboldrejser” Ingen tvivl om, at du vil være enig med vores tusindvis af glade fodboldfans.

Vi gør opmærksom på at al aktivitet vedrørende salg af fodboldrejser varetages nu af Best in Life sport, se link: www.bestinlifesport.dk/fodboldrejser/

BEST IN LIFE TILBYDER EKSKLUSIVE FODBOLDREJSER TIL FØLGENDE LIGAER:

Best in Life - Ikon (fodboldrejser)

Serie A

Premier League

Ligue 1

Æresdivisionen

La Liga

Bundesliga

Vores fodboldrejser inkluderer minimum:

Best in Life

2 overnatninger på 4* stjernet hotel i centrum inkl. morgenmad

Officiel fodboldbillet på VIP-pladser

Mad og drikkevare

Det ‘ekstra’ fra Best in Life

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Priser fra kr. 2.395 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!