Bayern München

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL BAYERN MÜNCHEN

Eksklusiv fodboldrejse

Hvis du ikke har oplevet en tysk fodboldkamp endnu, har du en stor oplevelse tilgode. Fra det øjeblik du træder ind på stadion vil den ekstrem gode atmosfære ramme dig og du vil aldrig glemme den følelse af lidenskab.

Som en af vores MIP (most important person) har beskrevet: “Jeg elskede absolut min fodboldtur til Allianz Arena med Best in Life. Lyden, lidenskaben og atmosfæren var utrolig! Hvis du er fodboldfan er Allianz Arena absolut et besøg værd”.

Ønsker du samme oplevelse? Kontakt os nu!

Bayern München blev grundlagt i 1900 og er en af Tyskland mest berømte og succesfulde fodboldklubber. Næsten alle Bayern München’s store bedrifter er opnået siden 1960’erne. Udover at Bayern München uden tvivl er et af Europas absolut bedste fodboldhold har de også et af de bedste fodboldstadioner – Allianz Arena. Dette stadion blev åbnet i 2005 og anses for at være et af de mest moderne stadions i verden med en tilskuer kapacitet på 75.024 pladser.

Alt aktivitet vedrørede salg af fodboldrejser er flyttet til vores site med fokus på sportsrejser, Best in Life Sport. Tag på din eksklusive fodboldrejse til München med Best in Life Sport, bestil via følgende link:
https://bestinlifesport.dk/fodboldrejser-til-bayern-munchen/

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!