THE GUNNERS

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL ARSENAL

Eksklusiv fodboldrejse

Arsenal FC er den eneste engelske klub som har været i den øverste række længst tid, siden 1915. Desuden er Arsenal FC det eneste hold i Premier League historien som har været ubesejret i en hel sæson (2003/04).

Klubben blev grundlagt i 1886 som Dial Square, og havde hovedsæde i Woolwich, South London. I 1913 flyttede klubben til Highbury og efter 93 historiske år befinder Arsenal FC sig nu på Emirates Stadium med en tilskuer kapacitet på ca. 60.000. Arsenal FC er en af de kun fem klubber som har vundet FA cup og ligaen i samme sæson.

Arsenal begyndte at få succes som stor klub i begyndelsen af 1990’erne. Klubben var kendt for deres kedelige fodbold og blev døbt “kedeligt, kedeligt Arsenal”. Dette blev dog fuldstændig ændret da Arséne Wenger blev manager og ændrede spille stilen radikalt. Han implementeret nye træningsmetoder, spisevaner og trivsel i klubben som blev afspejlet på banen. I 2003/04 sæsonen var Arsenal FC ubesejret i 49 ligakampe og er dermed det eneste hold noglesinde som har opnået denne utrolige rekord og blev derfor døbt “Invincible”.

Vil du opleve Arsenal LIVE på Emirates Stadium? Bestil din eksklusive fodboldrejse til Arsenal hos Best in Life sport, Link: https://bestinlifesport.dk/fodboldrejser-til-arsenal/

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!