THE BLUES

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL CHELSEA

Eksklusiv fodboldrejse

Champions League blev et stort mål for Chelsea FC som blev fuldført i sæsonen 2011/12 mod Bayern München. Udover det har holdet desuden vundet utallige tuneringer. Denne klub er blevet et stor hold i hele verden.

Chelsea FC blev grundlagt i 1905 og i 1955 lykkedes det for klubben at vinde sin første pokal, League Championship. Det seneste årti blev året hvor Roman Abramovich fik ejerskab i klubben som resulteret i den mest succesfulde tid for Chealsea FC. Klubben fik helt nye standarder med nyt stadion, hold og finanser.

Vi har oprettet vores nye site Best in Life Sport som fokuserer udelukkende fokuserer på sportsrejser. Køb din eksklusive fodboldrejse til Chelsea ved at klikke her.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!