THE REDS

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL LIVERPOOL

Eksklusiv fodboldrejse

Mange fodboldklubber har en rig tradition, mange fans, verdensklasse spillere og et stort stadion, men der er kun én klub som Liverpool! “You’ll Never Walk Alone” er Liverpool FC’s varemærke og bliver sunget af flere tusind fans fra hele verden til alle klubbens kampe. Denne tradition har eksisteret i mere end 50 år. Oplev “The Klopp Effect” med Best in Life!

Liverpool FC blev grundlagt i 1892 af John Houlding, som ejede Anfield Road Stadion. I deres første sæson vandt klubben 2. division uden at tabe en kamp!

Vi har valgt at fokusere på vores fodboldrejser via vores nye hjemmeside Best in Life Sport! Dermed skal du klikke på følgende link for at købe din eksklusive fodboldrejse til Liverpool.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!