THE RED DEVILS

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL MANCHESTER UNITED

Best in Life - Ikon (fodboldrejse)

Manchester United er nok fodboldverdenens største brand. Til alle hjemmekampe er der udsolgt og fansene kommer fra alle verdens hjørner. I følge statistikker fra Premier League har klubben de mest “højtråbende” fans. Old Trafford byder på en utrolig atmosfære, som du aldrig vil glemme! Oplev det med Best in Life.

Manchester United er en af verdens mest populære fodboldklubber. De er grundlagt i 1878 som Newton Heath LYR Football Club. “The theater of dreams” er kaldenavnet for deres fodboldstadion, Old Trafford. Hjemmebanen blev åbnet tilbage i 1910 og har en tilskuerkapacitet på 75.635 pladser. Klubbens største rivaler er Arsenal, Liverpool, Chelsea og selvfølgelig Manchester City.

Ønsker du den mest eksklusive fodboldrejse til Manchester United så kontakt os via vores nye hjemmeside Best in Life Sport, Vi har valgt at samle alle vores sportsrejser på dette nye site! 

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!