BARÇA

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL BARCELONA

Eksklusiv fodboldrejse

Det er en enestående oplevelse at overvære verdens bedste fodboldklub på Camp Nou. En af vores MIP (most important person) kunder beskriver det meget smukt: “Jeg har aldrig oplevet så utrolig en atmosfære som på Camp Nou! 90.000 ægte fans vinker med flag og synger højlydt. Det er en af de oplevelser som jeg aldrig vil glemme.” – Ønsker du at opleve det samme?

Klubben blev grundlagt i 1899 af Joan Gamper. FC Barcelona blev symbolet på den catalanske kultur og indtil i dag anses klubben for at være en af de bedste klubber i verden, hvis ikke den bedste! Europas største stadion, Camp Nou blev åbnet i 1957 og har i dag en tilskuerkapacitet på 99.354 sæder.

Da vi har valgt at rykke alt vores aktivitet vedrørende salg af sportsrejser til Best in Life Sport bedes du klikke her såfremt du ønsker at bestille din eksklusive fodboldrejse til FC Barcelona.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!