LOS BLANCOS

EKSKLUSIV FODBOLDREJSE TIL REAL MADRID

Eksklusiv fodboldrejse

Når man refererer til europæisk fodbold og spansk fodbold, kan du ikke ignorere Real Madrid CF også kaldt “Los Blancos”. Los Blancos stammer fra deres hvid-farvet spilleruniformer. Atmosfæren på deres hjemmebane anses for værende utrolig! Hvis modstanderen enten er FC Barcelona eller Atletico Madrid er stemningen ekstraordinær. En tur til Santiago Bernabeu vil være en fodboldtur som du aldrig vil glemme!

Real Madrid er grundlagt i 1902. Klubben anses for at være verdens rigeste fodboldklub og også en af de mest understøttede klubber. Fodboldholdets hjemmebane hedder “Santiago Bernabeu” og har en tilskuerkapacitet på 81.044 pladser.

Kunne du også tænke dig at tage på Danmarks mest eksklusive fodboldrejse til Real Madrid? Vi har samlet alle vores sportsrejser på vores nye eksklusive site, Best in Life Sport. Kontakt os nu for at bestille din eksklusive fodboldrejse til Real Madrid.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!