GORDON RAMSAY MASTER CLASS

TAG TIL LONDON PÅ DIT LIVS GOURMETREJSE – EN MADOPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE PÅ GORDON RAMSAYS 3-STJERNET MICHELIN RESTAURANT

gordon Ramsay Master Class gourmetrejse

Lær at lave mad som en af verdens bedste kokke og oplev det ultimative inden for madlavningskurser. Test dine køkken færdigheder af i en Gordon Ramsay Master Class på Restaurant Gordon Ramsay i London. Det vil være Gordon Ramsay’s øverste chef der vil lede dette madlavningskursus.

Denne Gourmetrejse er din unikke mulighed for at opleve de små detaljer som adskiller en 3-stjernet Michelin restaurant fra de andre.

Kompetent rådgivning, de rigtige omgivelser og råvarer giver dig muligheden for at skabe en lækker tre retters menu til dig selv og dine venner. Efterfølgende skal maden selvfølgelig nydes i restauranten med en god flaske vin. Kokken og hans hold vil have et sortiment af råvarer, som du vil have til rådighed. I vil deles op i små grupper så I kan stille jeres spørgsmål og lære så meget som muligt. Med de kompetente råd fra kokken, vil I lære alle de professionelle tricks som verdens bedste kokke bruger i deres dagligdag.

Master Class kan bookes hele året og begynder om lørdagen kl. 9:30.

Efter jeres intensive madlavningskursus i køkkenet, får I mulighed for at at nyde jeres egen mad, ligesom hvis Gordon Ramsay havde lavet det til jer. Restauranten tager sig af al service og I får mulighed for at nyde udvalgte vine fra Sommelier der matcher menuen.

Måltidet afsluttes med kaffe og chokolade og hver deltager får en særlig opskrift med hjem.

PRISER

Prisen for Gordon Ramsay’s Master Class er kr. 7.495 pr. person men kan variere i forhold til antallet af deltagere – kontaks os for priser og ledige kurser

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!