BAROS MALDIVES

Romantiske Baros Maldives

Baros Maldives er en lille koral ø beliggende i Det Indiske Ocean, kun 25 minutter med speedbåd fra den internationale lufthavn på Maldiverne. Øen er en gennemsigtig lagune omgivet af en solbeskinnet gylden sandstrand, farverig levende koralrev, ganske enkelt er Baros Maldives en perfekt ø til en eksklusiv badeferie, som du aldrig vil glemme.

Villaer

Hotellet byder på 45 Beach Villas, 30 Water Villas herunder 15 Water Pool Villas. Hver villa er stilfuldt skabt med sandsten og træ, fine møbler og store vinduer som byder på en fantastisk udsigt og samtidig er det muligt at udnytte ”Linned blinds” for privatlivets fred.

Hotellet byder på følgende villaer: Deluxe Villas, Baros Villas, Water Villas, Baros Pool Villas, WaterPool Villas og Baros Premium Pool Villas. Alle villaer byder på en ferie af ren lyksalighed. De byder alle på en kingsize seng, en daybed til at slappe af, en terrasse, satellit-tv, air-condition, mini-safe og minibar, espressomaskine og et vin køleskab med udvalgte flasker. Water Villas har individuelle terasser og en fantastisk udsigt ud over havet med trin ned til lagunen for afslappet svømning. Alle villaer har et badeværelse, hvor nogle har åbning til himlen, andre med panoramaudsigt ud over havet. Endda har nogle af strandvillaerne både indendørs og udendørs regnbruser! Hvis du vil opleve det ultimative som det afsondrede privatliv kan byde på er The Baros Residence lige noget for jer! En kæmpe seng og et ekstravagant badeværelse… Forestil dig en dag på din private terrasse liggende på en dejlig blød solseng under den tropiske sol. Desuden byder det op til den mest fantastiske udsigt du i dit liv har set og din egen butler sørger for at det hele spiller og er altid til tjeneste.

Small Luxury Hotels

Romantiske Baros Maldives er medlem af Small Luxury Hotels of the World, som prisbelønner Baros Maldives for sin omsorgsfulde service, romantiske indretning og fantastiske omgivelser. Derudover prisbelønnes de for deres intime middage for to på en isoleret sandbanke i havet. Bliv forkælet af tre-retters menu i verdensklasse og tag derefter en cocktail på deres elegante cocktail lounge eller Palm Garden Bar.

Romantiske Baros Maldives

Baros Maldives er skræddersyet til par og bryllupsrejser. Det gælder om at nyde hinandens selskab og være væk fra hverdagens stress og besvær. Ingen små børn eller grupper får lov til at forstyrre roen i dette tropiske idyl, og medarbejderne er diskrete og forståelige.

Nyd deres eksklusive spabehandlinger og yoga sessioner eller tag til PADI dykkercenteret. Udforsk de maritime omgivelser under vand eller benyt dig af deres luksus yacht eller deres traditionelle dhoni-båd og udforsk de andre øer gennem det delfin fyldte farvand.

Baros Maldives byder på unikke afslapningsmuligheder i form af komfortable liggestole og hængekøjer i Palm Garden, en infinity pool, et bibliotek af film og bøger eller benyt dig af deres lounge.
Gæster vender tilbage igen og igen for at genopleve hotellets varme gæstfrihed og mindeværdige øjeblikke, som er essensen af Maldiverne.

HØJDEPUNKTER

Romantiske Baros Maldives

Ét af de bedste Resorts i Maldiverne

Perfekt til en bryllupsrejse eller et romantisk ophold

Både Beach Villas og Water Villas er stilfuldt skabt af sandsten og træ

Personlige udflugter arrangeres af hotellet

Fiskeri udflugter

Dolphin Cruise med champagne & Kanapéer

30 verdensklasse dykkerspots og 50 minutters bådtur i en traditionel håndlavede dhoni båd

Muligt at leje en luksus yacht

The Lighthouse Restaurant, er en af de bedste restauranter i Maldiverne. Hvert måltid vil man huske.

Hotellet er beliggende kun 25 minutter med speedbåd fra lufthavnen.

TILDELTE PRISER

Romantiske Baros Maldives

2016 – Det Indiske Ocean’s mest romantiske Resort

2016 – Maldiverne’s førende Boutique Resort

2016 – Baros Residence – Maldiverne’s Leading Luxury Hotel Villa

2016 – I blandt Top 10 af de bedste hoteller på Maldiverne, Nr 4. – Tripadvisor

2016 – I blandt Top 10 af de mest Romantiske hoteller på Maldiverne, Nr 2. – Tripadvisor

2015 – Det Indiske Ocean’s mest romantiske Resort

2015 – Verdens mest Romantiske Resort

2015 – I blandt Top 10 af de bedste hoteller på Maldiverne, Nr 4.

2015 – I blandt Top 10 af de mest Romantiske hoteller på Maldiverne, Nr 2.

2015 – I blandt Top 10 af det bedste service hotel på Maldiverne, Nr 6.

K

BOOK ROMANTISKE BAROS MALDIVES

K

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!