IRSK SLOTSFERIE

Nedenfor vil du finde en unik rejseplan til en luksus irsk slotsferie. Vi gør opmærksom på at det kun er et eksempel, så ændringer i programmet er muligt. Vi kan skræddersy præcis den tur, du ønsker. (muligt at bestille hele året)

IRSK SLOTSFERIE – DAG 1

Irsk slotsferie

I vil blive mødt i lufthavnen af jeres lokale guide som vil tage hånd om jeres bagage og byde på et på et glas whiskey og en pipe til dem som skulle have lyst.

Når gæsterne føler sig klar går turen mod landsbyen Lyons langs Canal Grande. Lyons er en unik landsby hvor I vil få muligheden for at opleve et rent mad paradis med vægt på enkelthed og frisk smag. Restauranten byder på en smuk spisestue og en sæsonpræget menu af traditionelle retter. Dette er kun starten på en utrolig slotsferie.

Efter frokosten vil turen gå til Ballyfin Demesne. Det er et 5-stjernet Country House og er beliggende ved foden af Slieve Bloom bjergene i centrum af Irland. I kan forvente en romantisk stemning i rolige og naturlige omgivelser.

UNIK TRANSPORT

Selv jeres transport til Ballyfin vil være unik og bestå af en musikalsk entertainer som vil synge og lære jer nogle traditionelle irske sange. Det er en rigtig god måde at ankomme til jeres 5-stjernet country house.

Når I ankommer til Ballyfin vil I få valget mellem en række forskellige aktiviteter: Tage en båd ud på den utrolige sø, to både vil være til jeres rådighed, en for 3 passagerer og en for 4 passagerer. Der vil desuden være 6 fiskestænger til rådighed så I kan fiske ombord på båden. I får også mulighed for at bruge de fem golfvogne eller de otte cykler til at udforske området og for dem der ønsker at teste deres bueskydning færdigheder har de nu muligheden.

På Jeres første aften vil I nyde en middag på hotellet. De flotte haver som hotellet er omgivet af giver dem mulighed for at bruge friske råvare af frugt, urter, salater og grøntsager. Det sikrer den mest utrolige middag som I sent vil glemme.

IRSK SLOTSFERIE – DAG 2

Irsk slotsferie

På anden dagen vil I have muligheden for at prøve kræfter med de aktiviteter som blev tilbudt den foregående dag. Frokosten vil blive nydt på hotellet og I får igen muligheden for at nyde deres fantastiske råvare direkte fra haven.

Efter I har spist jeres frokost skal I på falkejagt og falkoneren vil vise jer hvor hurtig og smidig en rovfugl kan være. Dem som ønsker at holde en majestætisk fugl vil nu få muligheden.

Efter falkejagten vil dagen byde på en lille kroket turnering. Spillet er meget taktisk og det er en sjov måde at bruge eftermiddagen på i smukke omgivelser.

Aftenen vil byde på en anderledes gallamiddag i kostumer og vi kan forsikre jer om at det bliver en oplevelse udover det sædvanlige. I vil nyde en 4-retters menu herunder pindemadder ved ankomsten. Der vil selvfølgelig også være en fotograf tilstede til at tage billeder af jer.

IRSK SLOTSFERIE – DAG 3

Irsk slotsferie

Denne morgen vil byde på transport til det vestlige Irland og igen vil det ikke bare være transport. Der vil indgå musik og massere af sjov.

Efter en fantastisk transport vil I ankomme til det luksuriøse slot Ashford Castle som er beliggende langs bredden af Lough Corrib i Cong, Mayo County. Dette smukke slot byder på 83 værelser og blev etableret helt tilbage i 1228 og var engang Guinness familiens ejendom.

Dem af Jer som gik glip af fiskeriet på Ballyfin vil nu få muligheden igen på Lough Corrib søen og for dem som ikke ønsker at fiske vil I have muligheden for at udforske slottet på heste. Helt op til syv gæster kan komme op på sadlen og tage til det “vilde vesten” i Irland. Hvis det bliver for voldsomt er det også muligt at udforske slottet i en hestevogn. (max 5 personer pr. vogn).

O’Grady’s

Middagen skal nydes på O’Grady’s i den smukke by Barna. Byen er en skjult perle langs Irlands romantiske vestkyst. O’Grady’s er beliggende langs bredden Galway Bay og tilbyder en fantastisk middag i afslappet omgivelser. Menuen indeholder helt friske råvare og lokale kødretter og skaldyr. Fisk og skaldyr feinschmeckere kommer igen og igen til O’Grady’s pga. den høje kvalitet.

IRSK SLOTSFERIE – DAG 4

Irsk slotsferie

Utrolige veteranbiler med privat chauffør vil stå klar efter I har nydt Jeres morgenmad. I skal udforske det vilde og vidunderlige Connemara på Irlands vestkyst i disse fantastiske veteranbiler. Connemara er et af de smukkeste og uspoleret steder som kloden kan byde på. Du vil køre igennem den barske Twelve Bens bjergkæde, langs den smukke sø og det smukke lys vil ændre både stemningen og tonen i landskabet.

I vil gøre et stop i den smukke landsby Leenane hvor I får mulighed for at smage en traditionel irsk middag samt snacks, te, kaffe og scones.

Derefter går turen til Kylemore Abbey hvor I vil opleve et dramatisk landskab og et ikonisk billede af en gotisk borg afspejlet i Connemara søen. Benedicte nonnerne vil invitere jer indenfor og opleve atmosfæren i Abbey som består af: flotte værelser, gotisk kirke, et gartner hus, drengenes hus og meget mere. Derudover vil I få fortalt tragiske og romantiske historier som bl.a. vil berøre Abbey’s tidligere rolle som en pige kostskole. Kylemore Abbey har mange naturstier, skov ture og den magiske prisbelønnede “walled garden” som selvfølgelig skal udforskes.

Tim O’Sullivan

Frokosten vil blive serveret i Renvyle House af topklasse kok ved navn Tim O’Sullivan. Han har et fantastisk omdømme, ikke bare lokalt men i hele verden og i de sidste 20 år har han kun benyttet sig af lokale råvarer. Denne prisbelønnet kok bringer sine særlige evner til syne på frokostbordet og du vil ikke kunne mindes om noget lignende. Stilen er moderne irsk og maden nydes med udsigt udover Twelve Bens Mountains og Rusheen Duff Lake.

Efter frokosten skal I besøge Clifden, hvor I får mulighed for at udforske byen. Clifden er en utrolig smuk by som er omgivet af bjerge og beliggende langs kysten. Byen er langt om længe blevet anerkendt som en “must see” destination og er ikke bare et sted man suser forbi. Clifden byder på mere end 5.000 års historie, så der er masser af tage sig til!

Efter I har oplevet et af de smukkeste steder i Irland går turen tilbage til Ashford Castle hvor I vil nyde jeres middag. George V Room byder på verdensklasse mad af moderne og internationale retter i irsk indretning.

IRSK SLOTSFERIE – DAG 5

Irsk slotsferie

I dag går rejsen til Dublin i tog og I vil derfor være i stand til at læne jer tilbage og nyde den smukke natur som Irland tilbyder.

Når I ankommer til Dublin, er det frokosttid og det foregår på Peploe’s restaurant som ligger i hjertet af Dublin. Råvarerne kommer fra de bedste irske og europæiske leverandører og det er ikke mindre end fantastisk. Stemningen kan du heller ej sætte en finger på.

Efter frokost skal I besøge Trinity College og The Book of Kells. Trinity College har mere end 5 millioner trykte bind og en meget stor samling af tidsskrifter, manuskripter, kort og musik som afspejler mere end 400 års faglig udvikling. De er mest berømte for deres manuskripter Book of Kells og Bog Durrow som blev præsenteret af Henry Jones, tidligere rektor for universitetet i 1660’erne.

Herefter vil turen gå til en af de største parker i Europa, Phoenix Park samt Dublin Zoo. Parken byder på en række herregårde og det er også det officielle hjemsted for Irlands præsident og den amerikanske ambassadør.

Guiness

Hvis man befinder sig i Dublin er det et must see at besøge Guinness Storehouse som har ligget i hjertet af St. James Gate Brewery, Dublin siden 1759. Et besøg vil være det hele værd og lære dig alt hvad du ønsker at vide omkring denne populære øl. Lige fra det gamle håndværk til skabelsen af det verdens kendte mærke. Højdepunktet for jer vil være Gravity Bar, hvor I vil nyde den 360 graders udsigt over Dublin City.

Efter jeres besøg hos Guinness vil i transporteres til det 5-stjernet hotel, Westbury Hotel. Hotellet kan godt være gemt lidt væk, men det er beliggende centralt i Dublin på Grafton Street. Hotellet har sin egen “Westbury Mall” men hvis det ikke er nok vil det være muligt at finde nogle af Dublin’s fineste butikker i gaderne rundt om hotellet.

På jeres sidste aften vil I nyde en middag på en Michelin restaurant, L’Ecrivain. Denne restaurant besidder rigtig mange priser herunder Michelin stjernen som restauranten fik tildelt i 2003. L’Ecrivain ligger på Baggot Street i Dublin og I vil få serveret en moderne blanding af udsøge irske og franske retter.

IRSK SLOTSFERIE – DAG 6

Irsk slotsferie

Dette vil være jeres sidste dag inden I forlader smukke Irland. Dagen vil byde på et besøg til The Royal County hvor I vil opleve hvordan man driver en traditionel irsk gård. The Royal Country er åbnet for besøgende udelukkende for at give jer muligheden for at opleve en levende irsk kultur med sjove landbrugsaktiviteter, det vil være en kulturel og komisk oplevelse.

I vil lære at spille det traditionelle irske instrument Bodhrán, lære at lave det traditionelle irske brød og derudover vil landmanden vise jer hvordan hans betroede hyrdehunde holder styr på hans får. Senere på dagen vil I lære at lave mad som en irsk landmand som derefter skal nydes til frokost efterfulgt af en dansetime i irsk dans. Dette er en unik måde at afslutte jeres uforglemmelige ophold i Irland.

Efter i har testet jeres evner som en ægte irsk landmand transporteres I direkte til Dublin’s lufthavn hvor turen går til København.

EKSKLUSIV IRSK SLOTSFERIE GÅR FRA KR. 19.995 PR. PERSON (BASERET PÅ EN GRUPPE PÅ 20)

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!