TAG PÅ EN KULINARISK REJSE OG OPLEV DET ITALIENSKE KØKKEN

KULINARISK REJSE TIL ITALIEN

KULINARISK REJSE TIL ITALIEN OPLEV DET ITALIENSKE KØKKEN

Det italienske køkken er en stor kultur. Vi planlægger kulinariske ture på tværs af Italien med særlig vægt på steder som: Piemonte, Toscana, Veneto, Umbrien, Emilie Romagna, Rom / Lazio, Campania og Liguria.

Programmet vil altid tilpasses til dine behov, interesser og budget. Turene er til rådighed hele året rundt, men menuerne kan ændre sig afhængigt af de tilgængelige produkter i de forskellige årstider.

Kulinarisk rejse til Italien

Måltiderne vil blive serveret i de udvalgte områder med det historiske og kulturelle præg som de bedste restauranter indebærer. Vores gæster vil være i stand til at besøge pasta fabrikker, ostemejerier, vinkældre, bagerier, frugt & grønt markeder mv. Under disse besøg vil du få den relevante viden til at udvælge dine råvare og hvordan man kombinere disse med den helt rigtige vin.

Turen er ledsaget af højt kvalificerede guider som vil levere alle de nyttige informationer. Der vil desuden blive arrangeret møder med eksperter hvor du vil have mulighed for at stille dine spørgsmål omkring mad og vin.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!