KULTURREJSE TIL KINA

14 – 27. MAJ 2017

REJSEPROGRAM TIL YUNNAN OG GUIZHOU, KINA MED FOKUS PÅ TE OG AFSLAPNING

Kulturrejse til Kina

Dag 1: Ankomst

Jeres kulturrejse til Kina vil starte med at I vil ankomme om natten i Chengdu hvor der vil være forfriskninger i lufthavnens hotel inden jeres sidste flyvetur mod Shangri-La. Her vil I ankomme om aftenen og vil have mulighed for at nyde den første lækre middag på det luksuriøse 5-stjernet hotel, Songtsam Retreat hvor I skal have 2 overnatninger. Denne by ligger i 3.200 meters højde i utrolige omgivelser og et malerisk landskab.

Dag 2: Shangri-La (Dêgên)

Efter morgenmaden skal I på en te tur “Tea & Horse Caravan trail”. Denne tur vil byde på det fineste te fra Yunnan og utrolige omgivelser. Om eftermiddagen skal I besøge det største tibetanske kloster i Yunnan provinsen, The Songzanlin Monastery.

Dag 3: Tigerspringkløften – Lijiang

Tidligt om morgen vil rejsen gå til Tigerspringkløften. Denne naturlige skønhed har igennem tiderne haft mange besøge af opdagelsesrejsende og dyrelivs fanatikere. Denne enorme kløft præsenterer en sjælden ru skønhed. Jeres ophold vil være på det fantastiske 5-stjernet hotel Crown Plaza Hotel hvor I vil få muligheden for at nyde denne maleriske gamle by, som stadig ligner det helt gamle Kina. Middagen vil bestå af lokale retter som bl.a. vil byde på Yak kød. (3 overnatninger)

Dag 4: Lijiang, Jade Dragon Snow Mountain

I dag vil I blive kørt op til toppen af Jade Dragon Mountain (5.596 meter højt) i 4×4 off-road lastbiler. Turen op til toppen vil byde på en utrolig udsigt og I vil besøge en shaman fra Yi stammen.

Dag 5: Puji Yuhu og Baisha Villages, Lijiang

Efter ca. 30 minutters kørsel når I til landsbyen Puji hvor I vil starte med jeres 30 minutters gåtur op til Puji kloster. Der vil I møde de kinesiske munke og smage på deres fantastiske te samt høre på historier fra de gamle dage. Derefter vil turen gå til den smukke botaniske have Joseph Rock. På vej tilbage til Lijiang vil I have et stop i Baisha landsbyen hvor der vil være rig mulighed for at se smukke vægmalerier som er dateret for mere end 600 år siden.

Dag 6: Lijiang, Shuhe

Om morgenen vil I udforske den gamle bydel i Lijiang. Om eftermiddagen går turen til byen Shuhe, hvor I checker ind på jeres 4-stjernet ophold på Huifeng Resort. Derfra kan I opleve den livlige by Shuhe og nyde te ceremoni i et traditionelt te-hus eller besøge Black Dragon Pools. (2 overnatninger)

Dag 7: Shuhe

I vil besøge Dongba Culture Museum og derefter nyde muligheden for at udforske den gamle bydel i Shuhe.

Dag 8: Flyvetur til Guiyang

En privat chauffør vil hente jer på jeres hotel i Lijiang og køre jer til lufthavnen hvor I vil blive fløjet til Guiyang, hovedstaden i Guizhou provinsen. Guiyang er også hjembyen for vores unge Te Master Shi Yu Rou.

I vil tilbringe de næste fem dage på det 5-stjernet hotel Hyatt Regency Hotel hvor middagen også vil nydes.

Dag 9: Huangguoshu vandfald og Tianxingqiao Naturpark

I starter dagen tidligt og tager ud til Tianxingqiao Naturpark. I vil opleve gigantiske bambus træer, drypstenshuler, smukke åer, naturlige pools, dybe slugter og fantastiske botaniske blomster.

I slutningen af dagen, kører I til Huangguoshu vandfald, som er det største vandfald i Asien som byder på en utrolig natur. Middagen vil nydes på hotellet.

Dag 10: Hefeng, Cloud Mountain Tea Garden

Efter en times kørsel ankommer I til det idylliske kvarter i Hefeng som er en historisk by og 10 km. længere ude ankommer I til Cloud Mountain Tea Garden. I vil udforske denne smukke Tea Garden og smage på en masse lækker te. Derefter vil I nyde en frokost i denne smukke natur før I vender tilbage til hotellet.

Dag 11: Guiyang

Morgenen vil byde på ren afslapning på hotellet. Senere vil I lære mere om de lokale minoriteter og deres kultur og om eftermiddagen vil turen gå til Jianxiu Pagode.

Dag 12: Qingyang

Om morgenen vil I besøge den gamle militære by Qingyang, som er beliggende cirka en times kørsel fra Guiyang.

Tilbage i Guiyang, vil I have muligheden for et foredrag af selveste Tea Master Shi Yu Rou som vil lære jer alt om te og dens historie.

Dag 13: Hjemrejse

Dette er afslutningen på jeres kulturrejse til Kina. I vil checke ud og tage i mod lufthaven hvor turen vil gå hjemad til København.

Denne tur vil blive ledsaget af:
  • Vores engelsk talende guide
  • Vores søde Tea Master Shi Yu Rou
  • Lokale guider

jeres KULTURREJSE TIL KINA VIL FOKUSERE PÅ FØLGENDE TEMAER:

Kulturrejse til Kina

Kinesisk tekultur, lokalt mad, det kinesiske landskab og besøge lokale munke og shamaner.

Best in Life’s kulturrejse til Kina koster fra kr. 28.995 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

Kulturrejse til Kina

Prisen inkluderer:

Overnatninger på nævnte hoteller inkl. morgenmad

Fly t/r samt transport til hotellet og udflugterne

Alle nævnte aktiviteter og restaurant besøg

inklusiv alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

Fly til Chengdu

Drikkepenge

Rejseforsikring (vi kan sørge for det)

Gruppen skal minimum bestå af 7 gæster (udover guiden) og max 14 personer.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!