Kundereferencer

Vores mission er glade kunder! Derfor elsker vi når vore kunder roser os!

kundereferencer

BLU

I forbindelse med optagelserne til TV-programmet ”Forsidefruer” sørgede Best in Life for medielicenser i Dubai samt Abu Dhabi. Derudover assisterede de med fly, hotel og rejseprogram som blev benyttet i programmet. At vi brugte Best in Life gav os helt klart store fordele med planlægningen af programmet og med deres ekspertise undgår du de problemstillinger der kan opstå på et ukendt marked. Det er min opfattelse at de har et meget stort kendskab til De Forenede Arabiske Emirater samt kulturen. Jeg vil klart anbefale andre produktionsselskaber at benytte Best in Life såfremt de skal filme i De Forenede Arabiske Emirater.

Charlotte Mejlstrup Werdelin
Produktionsleder, BLU A/S

MASTIFF

“I forbindelse med optagelserne til Tv-programmet ”På rejse med Riising og mor” hjalp Best in Life os med optagelserne i De forende Arabiske Emirater. Best in Life hjalp med alt det praktiske og filmtilladelser til diverse locations.
Det er mit klare indtryk at Best in Life har et stort kendskab til området og kulturen i landet og de formår at udnytte deres netværk til min fordel. Jeg vil klart benytte Best in Life næste gang jeg har optagelser i dette område.

Mads Enemark
Produktionsleder, Mastifftv

 VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!