REJS TIL SANKT PETERSBORG

KAVIAR TUR

Rejs til Sankt Petersborg

Rejs til Sankt Petersborg og oplev den verdensberømte russiske kaviar på en uforglemmelig tur med Best in Life. Ingen elsker og ved mere om kaviar end russerne og det er mere kunst end mad. Ruslands “sorte guld” har en meget lang og utrolig spændende historie og denne dyre delikatesse er blevet et varemærke for Rusland.

Det persiske folk kaldte kaviar for “cake of power” pga. deres tro på at kaviar giver en mere styrke og udholdenhed. De var de første til at forbruge stør æg og drage fordel af de utrolige ressourcer som Det Kaspiske Hav og floder byder på. Efter indførslen af de store handelsruter i Centraleuropa, ankom kaviar til det russiske hof. Kaviar var så værdsat i Rusland, at det kun var forbeholdt den kejserlige familie.

I et moderne Rusland, er kaviar meget mere end en fødevare. I dag er det en delikatesse som nydes af de rige og magtfulde mennesker. I Europa, anses det som en luksusvare langt over champagne og trøfler.

Der er mange forskellige typer af kaviar. Ægte kaviar kommer fra stør, mens kaviar alternativer kommer fra fisk som paddlefish, ørred og laks. Russisk sort kaviar kan opdeles i de vigtigste størarter som kan fanges i Det Kaspiske Hav: Beluga, Osetra, Sevruga og Sterlet.

Under rejsen vil du prøve omkring fem forskellige typer kaviar. To typer sort kaviar af stør: Sterlet og Osetra samt tre typer af laks kaviar: Pukkelrygget laks (lyserød), Keta laks og rød laks (Nekra). To traditionelle tilbehør vil medfølge: blinis (pandekager) og creme fraiche.

Imens du nyder fantastisk kaviar, vil du lære om historien og forskellen på typer af kaviar samt deltage i en lille konkurrence, blind kaviar test. Vinderen vil blive belønnet med en særlig gave og derefter vil du have unik mulighed for at købe alt det kaviar som du skulle have lyst til. Særlige certifikater vil blive tildelt så du kan tage kaviar med ud af Rusland.

VODKA TUR

Rejs til Sankt Petersborg

Vi vil gerne invitere dig til en eksklusiv tur til vodka destilleriet “Ladoga”. Vodka er meget elskede af det russiske folkefærd og har været det i mere end et årtusind. Der er intet andet land som Rusland der køber og forbruger så meget vodka. Der findes over 1000 registrerede vodka mærker udover den hjemmelavet version “samagon”.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om den ældste russiske alkohol drik skal du tage en tur til vodka destilleriet. Under turen vil du få bekendtskab til fabrikken og historien bag vodka samt fremstillingsprocessen. Kompetencedygtige guider vil informere dig omkring de forskellige sektioner du vil støde på under turen.

Du vil opleve fremstillingsprocessen helt tilbage fra vand, sukker og korn til det færdige slutprodukt. Du vil slutte turen af med en invitation til “tasting room”, hvor du kan dufte til de mange forskellige varianter af vodka og du vil selvfølgelig også få muligheden for at smage på det.

Naturligvis vil du ikke forlade destilleriet uden souvenirs, som kan købes i deres butik.

KOM BAG SCENEN

Rejs til Sankt Petersborg

Rejs til Sankt Petersborg og oplev den eksklusive Mariinsky opera og ballet. Det er uden tvivl et af de bedste teatre i verden og de havde deres første fremvisning i 1860.

Vi inviterer dig bag scenen af dette fantastiske teater. Du vil få en enestående mulighed for at opleve hvordan træningen foregår, overvære deres kostumer og meget mere. Derudover vil du få mulighed for at se på scenen fra Royal Box, hvor den russiske kongefamilie plejer at nyde teatrets forestillinger.

MILITÆR DAG

Rejs til Sankt Petersborg

Denne dag vil blive en af de største oplevelser i dit liv – du vil tilbringe en dag sammen med den russiske hær. Professionelle instruktører vil give dig alle de nødvendige oplysninger og veluddannede specialister vil lære dig, hvordan man kan holde sig usynlig fra fjenden og hvordan man løser de militære problemer som hurtigt kan opstå ude i felten. Derudover vil de lære dig at bruge de forskellige våben og udstyr.

Gruppen vil blive opdelt i flere grupper: Den første gruppe vil beskæftige sig med skudtræning. Den anden gruppe vil deltage i det såkaldte orienterings spil “zarnica” – det er et orienterings spil som bruges af officerer og soldater til at vedligeholde konditionen. Den tredje gruppe vil blive undervist i at indstille og klargøre våbnene. Den fjerde gruppe vil beskæftige sig med tanks.

Hvert medlem vil selvfølgelig få muligheden for at prøve kræfter med alle nævnte aktiviteter. Holdene vil få tildelt point og vinderen bliver det hold med flest point.

Programmet vil fortsætte med “soldier’s lunch” i deres kantine og dagen vil afsluttes med en unik sauna oplevelse.

MADLAVNING

Rejs til Sankt Petersborg

Det er ligegyldigt om det er første gang eller du er erfaren til at lave mad. Vores madlavningskurser tilpasses til alle niveauer og alle aldersgrupper. Dette er en unik chance for dig til at lære at lave de traditionelle russiske retter med den rigtige opskrift og teknik. Vores kurser tillader dig at tage opskriften med hjem så du kan dele det med din familie og venner.

Alle madlavningskurser er “hands-on” og der vil kun blive anvendt friske ingredienser som stammer fra de originale russiske mærker. Efter madlavningen vil du få muligheden for at nyde dit eget værk tilberedt under de bedste forhold.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!