REJSE TIL MOSKVA

MIG FLY

Rejse til moskva

MIG-29 (NATO kode “Fulcrum”)

Tag på en rejse til Moskva og oplev en af de mest avancerede fly i det russiske luftvåben som repræsenterer 4 generationer af jagerfly. MIG-29 var designet til at få en overlegen rolle i Sovjetiske militær i begyndelsen af 80’erne. Det er det første fly i denne klasse, der kombinerer uovertruffen effektivitet i “dog-fights” og fjendtlig angreb vha. missiler. Produktionen af MIG-29 gjorde det muligt at forbedre en masse elementer ud fra sin oprindelige struktur, hvilket har gjort at jagerflyet stadig er konkurrencedygtigt i den moderne verden.

MIG-31 (NATO kode “Foxhound”)

Flyv som co-pilot i en MIG-31 Foxhound i uanede højder! Dette luftfartøj er designet til at opfange og tilintetgøre fjender både foran og bagved radaren. Det har et indbygget “multiple-target” system og var det første fly i Sovjetunionen med det såkaldte “look-down, shoot-down” system. Det var MIG-31 som fik indbygget det første N007 Zaslon radar system nogensinde. Det kunne scanne mere end 200 km. fremad og samtidig spore op til 10 fjender.

AKTIVITETSVARIGHED

Rejse til moskva

Aktivitetsvarighed

2-dagstur, aktivitetsvarighed: “Top Gun” manøvrer – 25 min kombineret med kunstflyvning på “Edge of Space” 31 – 45 min.

Beskrivelse

På den første dag, skal du til en lægeundersøgelse og derefter modtage undervisning. Anden dag vil bestå af flyvning i MIG 29 eller MIG 31.

GRAND KREMLIN PALACE TUR

Rejse til moskva

På din rejse til Moskva burde du tage til Grand Kremlin Palace

Grand Kremlin Palace omgåes af den kongelige familie og blev bygget i 1838-1849 efter ordre fra kejser Nicholas under tilsyn af Konstantin A. Ton.

Man finder 5 forskellige receptioner i Grand Kremlin Palace. Disse er opkaldt efter russiske ordrer: Andrew, Alexander, Vladimir, Georgy og Catherine. Interiøret var tiltænkt som et monument til Ruslands historie og militære herlighed.

Paladset omfatter: “Faceted Chamber (XV århundrede), The Golden Tsarina’s Chamber (XVI århundrede), The Terem Palace (XVII århundrede) og The Palatial Home Churches.

Udover en guidet tur til den ældste del af Moskva, vil du besøge tre seværdigheder, Armory Chamber, som består af mere end 50.000 udstillinger. Diamonds’ fond, som består af den mest værdifulde samling af ædelstene og regalier fra hele verden. Terem Palace, som blev bygget i 12 århundrede og blev den officielle bopæl for den russiske præsident. Det er lukket for offentligheden og kun gæster til den russiske præsident samt Best in Life’s klienter kan komme ind bag de lukket døre.

STALIN’S BUNKER

Rejse til moskva

Stalin’s Bunker har tidligere været skjult fra offentligheden men nu giver Best in Life giver dig en unik mulighed for at opleve det med dine egne øjne og få be- eller afkræftet dine forestillinger.

Stalin’s Bunker blev grundlagt i starten af 2. verdenskrig under ordre fra selve Josef Stalin. Det var her sovjetiske ledere diskuteret tophemmelige emner. Det er en 17 km. lang passage som er forbundet med Kremlin.

Vi tilbyder en eksklusiv rundvisning i Stalins Bunker i hemmelige passager under Moskva, KGB’s hovedkvarter og Kreml. Du vil opleve Josef Stalins kabinet, værelser for militærfolkene, sikkerhedsrum og Stalins private ejendele. Der afsluttes med en fantastisk middag på en af værelserne i Stalins Bunker.

EKSKLUSIV TUR TIL EN KATAKOMBE – DEN SIKRET KOMMANDOPOST «TAGANSKY»

Rejse til moskva

Tag en helt vidunderlig, usædvanlig og mystisk tur. Vi vil tage dig med til den sikret kommandopost “Tagansky” som blev skabt i forbindelse med Den Kolde Krig. En personlig guide vil føre dig igennem de hemmelige tunneller hvor du vil opleve alt det utrolige kommunikationsudstyr. Du vil desuden også overvære denne utrolige dokumentarfilm om Den Kolde Krig.

Det er en helt utrolig og fascinerende rejse at tage elevatoren 65 meter under jorden hvor du herefter vil befinde dig i utrolige omgivelser. Vi viser dig de mest usædvanlige og mystiske steder. Du vil herefter lytte til historien om SCP “Tagansky” og du vil få svar på alle dine spørgsmål omkring Den Kolde Krig.

Dette er din mulighed for at opleve en af de mest usædvanlige underjordiske steder verden kan byde på.

Opførelsen af anlægget begyndte i 1951 pga. den tidlige trussel om atomkrig med USA  Det har et areal på 7.000 kvadratmeter og er beliggende 65 meter under jorden. I 1956 var det et hovedkvarter for luftfarts kommunikation og i 1960 blev bunkeren udstyret med alt det nødvendige i tilfælde af et atomangreb. Lagre af fødevarer, brændstof samt to brønde til at levere rent drikkevand over en lang periode. I dag ejes bunkeren privat og er blevet et museum.

METROTUR

Rejse til moskva

RUSSISK METROTUR – (KUN FOR GRUPPER)

Moskva’s undergrund er et underjordisk museum. Moskva’s metro er ikke kun den mest tilgængelige og mest bekvemte transport, men også et helt unikt museum. Du vil have en guide med dig som vil fortælle dig historien omkring Moskva’s metro og du vil besøge de mest fascinerende og smukkeste stationer. Stationerne er ligesom luksuriøse paladser og du vil fascineres af de originale skulpturer, estetik, arkitektur, udsmykning og mosaik fliser. Det gør Moskva’s Metro til en af de mest interessante turistattraktioner i verden.

Med over 150 stationer i hele byen, er Moskva’s Metro et fantastisk eksempel på menneskets idé og den ene station er smukkere end den anden. Masser af renæssancestil med klunker og gesvejsninger, lysekroner og mosaik. Heldigvis er det også den billigste og letteste transport i Moskva.

Sokolnicheskaya er den første og nok også den smukkeste linie. Den blev grundlagt i 1935 af Josef Stalin og har 19 stationer som byder på et socialistisk tema

Andre bemærkelsesværdige stationer er Ploshchad Revolyutsii, hvor passagens buer understøttes af levende skulpturer af de “Røde Hær Soldater” og Kropotkinskaya Station, med sine elegante gallerier.

Din gruppe vil blive opdelt i mini-grupper, hvor antallet vil afhænge af det samlede antal gæster. Hver gruppe vil få tildelt deres egen private guide og alle deltagere vil få en kort introduktion til det russiske sprog samt opgaver som skal løses på de forskellige stationer. Den gruppe der løser opgaverne først med flest point vil være vinderne og modtage en symbolsk gave under middagen.

STAR CITY

Rejse til moskva

Det er en ære for os at kunne præsentere dig for dette eksklusive udflugtsprogram til Star City i Gagarin Cosmonaut Training Center.

Star City ligger 40 km. nord fra Moskva. Cosmonaut Training Center and Flights Management Center er et træningscenter for astronauter, der skal på mission. Star City har en masse særligt udstyr såsom: verdens største Centrifuge, som er designet til at imitere G-kraften (accelerationskræfterne) under opsendelse. Et vandbassin til at træne vægtløshed og EVA. Fly, som kan bruges til at imitere vægtløshed. Et planetarium, der kan projektere omkring 9.000 stjerner samt kopier af de største rumfartøjer, der er udviklet i det tidligere Sovjetunionen.

Du vil også besøge Star City’s utrolige museum som er udviklet af Gagarin Cosmonaut Training Center hvor du får muligheden for at se; ægte dokumenter, træningsøvelser, flymaterialer, astronauttøj, personlige ejendele, instrumenter, udstyr, nationale flag, medaljer, astronaut gaver samt dokumentarfilmen om livet i den første gruppe af astronauter.

I vil også få muligheden for at opleve Star City’s bevægelige satellitter i kredsløbet samt online rapporter fra astronauterne.

Derudover vil du prøve kræfter med ægte astronaut mad i særligt formet rør og prøve de forskellige dragter. Er Star City noget for dig? Kontakt os for mere information.

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Lad os sammen skræddersy din rejse til Moskva. Vi ser frem til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!