VORES SERVICE

BEST IN LIFE

icon-title

Vi tilbyder dig den helt unikke oplevelse samt MIP service som vedrører alle aspekter i en rejse. Hvad enten det er 3-stjernet Michelin restaurant reservation, billetter til OL, Royal Ascot, Wimbledon, Champions League finalen, Ryder Cup eller bare et fantastisk 5-stjernet hotel på din rejse som opfylder dine behov. Best in life’s gæster vil altid være sikre på at befinde sig de rigtige steder på de rigtige tidspunkter under de mest unikke omgivelser. Så tøv ikke med at kontakte os! Vi vil sørge for din næste rejse, så du kan starte med at begynde at nyde alle de muligheder verden tilbyder.

VI ER MÅSKE IKKE DE STØRSTE
– MEN UDEN TVIVL DE BEDSTE!

BEST IN LIFE’S GÆSTER VIL ALTID VÆRE SIKRE PÅ AT BEFINDE SIG DE UNIKKE STEDER PÅ DE RIGTIGE TIDSPUNKTER

icon-title

Fra billetter til hvilken som helst sportsbegivenhed, restaurant reservation, unikke rejseplaner, koncerter, opera eller teater billetter til internationale shows. Tøv ikke med at kontakte os. Vi vil sørge for din næste rejse, så du får en problemfri ferie.

SKRÆDDERSYET

icon-title

Hvad enten dit rejseformål er arbejde eller fritid, vil vi sørge for at arrangere og tilpasse din næste rejse – fra bestilling af flybilletter med dit foretrukne flyselskab til hotel arrangementer og anbefalet lokale restauranter, barer samt begivenheder i det tidsrum hvor du befinder dig på din destination. Når du er på ferie, skal du bare læne dig tilbage og nyde din frihed uden bekymringer.

Hvad enten du vil på en perfekt weekendrejse med din bedre halvdel eller du vil medbringe din familie på en unik oplevelse, Best in Life vil sørge for alle detaljerne. Vi udarbejder en skræddersyet rejseplan med de mest unikke steder og begivenheder som verden tilbyder i din rejseperiode. Vi tilpasser til dine ønsker og dit budget uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Vi har stærke forhold med vores lokale leverandører i hele verden som vil hjælpe dig. Best in Life vil åbne dørene for et hav af unikke oplevelser.

DEN PERFEKTE LØSNING/UNIKKE OPLEVELSE

icon-title

Vores mål er at give vores gæster den unikke oplevelse som de aldrig vil glemme. Fra sjældne destinationer som Kapawi Eco Camp i Amazon til lokale vinture i Cape Town eller en uimodståelig weekend til Dubai. Vi gør dine drømme til virkelighed.

Er du derimod sportsinteresseret så er vi også de rigtige for dig. Vi har de bedste pladser til alle sportsbegivenheder i verden alt fra Formel 1 til El Clasico og VIP billetter til hvilken som helst koncert.

UNIKKE GOURMETREJSER

Vi åbner dørene til verdens bedste og mest udsolgte restauranter. Fra den gemte ‘perle’ i forskellige byer til reservationer på 3-stjerne Michelin restauranter. Gordon Ramsay Master Class eller vil du besøge en lokal restaurant. Vores konsulenter har kontakterne til at gøre det umulige, muligt.

UD AF BYEN

icon-title

MØRKETS FREMBRUD

Vores nattelivseksperter kan hjælpe dig med at udvælge de bedste barer og natklubber på din destination. Hvad enten du er landet i Dubai med dine venner og vil danse hele natten væk eller Paris for at forbløffe potentielle investorer. Vi sørger for at dit navn står på gæstelisten!

BEST IN LIFE BILLETTER

Vi har de bedste pladser til sportsbegivenheder, koncerter, internationale shows, fashion events eller eksklusive film premiere med de store skuespillere. Ikke engang dine forestillinger sætter grænser. Vi sørger for at dit navn står på gæstelisten. – Rejse med Best in Life og du er sikker på en unik oplevelse.

MISSION OG VÆRDIER

icon-title

Vores mission består meget enkelt i at give vores gæster den bedste oplevelse som eksisterer på deres destination.

Vores vision er at øge kvaliteten af at rejse for vores gæster, os selv og de mennesker som vi samarbejder med i hele verden.

Vores værdier baserer sig på altid at levere høj kvalitet til vores kunder, ansvarlige rejser, levere hvad vi har lovet og innovativ lederegenskaber. Loyale partnerskab med vores leverandører er det der gør alle disse muligheder mulige og vi befinder os i denne branche for at vinde, respektere og levere oplevelser som aldrig vil glemmes.

B2B-SEGMENTET

icon-title

Som din partner, ved vi at du giver os tillid til at levere. Jeres ry er i vores hænder og vi har derfor altid 24/7 kundeservice så I føler jer i sikre hænder.

På grund af de utrolige store udfordringer nye destinationer og kulturer byder på tilbyder vi Jer en ‘travel-butler’. Denne service anvender sin ekspertise og sørger for strømlinet transport, visumbehandling, bagage krav og meget mere på Jeres næste firmatur. Dette er med til at fjerne Jeres fokus på rejseplanlægning så I istedet kan fokusere på Jeres forretning.

Jeres kommende ‘travel-butler’ vil sørge for følgende:

  • Udnytte sin ekspertise til at planlægge, assistere alle grupper og dermed udvikle den mest problemfrie overgang til et nyt forretningsområde.
  • Tilbyde erfarne lokale guider med de sprogegenskaber som ønskes
  • Kompetencerige medarbejder og kvalificeret tur guider til at assistere Jer med det planlagt rejseprogram.
  • Sørge for alle nødvendige logistik problemer som burde opstå inkluderet fly befragtning og andre efterspurgte transportmidler.
  • Udvikle skræddersyet, innovative rejse- og destinations beskrivelser som vil tilpasses Jeres behov og begrænsninger samt budget.
  • Arrangering af møder i alle størrelser på særlige steder, som tilpasses Jeres behov; herunder specialiseret udstyr og egnede forfriskninger.
  • Budgettilpasset konferencer, på Jeres ønskede destination med en perfekt balance af forretning og nydelse.
  • Arrangerering af team bulding turer, rekruttering, support, registrering, udflugter og specielle programmer.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
I vores nyhedsbrev kan du deltage i konkurrencer, få ekstra gode tilbud på rejser, se hvad der foregår hos Best in Life, få inspiration til din næste rejse og læse om vores egne rejseoplevelser.
Bare rolig, din e-mail adresse vil være i sikre hænder!